Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

Έλληνες συνωμοσιολόγοι αμφισβητούν ότι χιόνισε στην... Αθήνα!

Οι αλήτες μας έριξαν ψεύτικο χιόνι!

18 Φεβρουαρίου 2021 15:23
Έλληνες συνωμοσιολόγοι αμφισβητούν ότι χιόνισε στην... Αθήνα!
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Την Τρίτη οι περισσότεροι από εμάς προσπαθούσαμε να βρούμε λίγο χρόνο να απολαύσουμε το χιόνι, που μετά από πολύ καιρό έκανε την εμφάνισή του ακόμη και στα μεγάλα αστικά κέντρα.

Και λέμε οι περισσότεροι, γιατί υπήρξαν και κάποιοι που δεν αντιμετώπισαν το χιόνι ως αιτία για να διασκεδάσουν, αλλά ως κίνητρο για να… ριχτούν στη δουλειά, για χάρη της εξεύρεσης της αλήθειας.

Ποιας αλήθειας, ίσως αναρωτιέστε. Όπως φαίνεται, υπάρχουν ανάμεσά μας και ορισμένοι που δεν έχουν πειστεί από την παγκόσμια συνωμοσία του… παγώματος του νερού, και οι οποίοι προσπάθησαν χθες, που το επέτρεψε ο καιρός, να αποδείξουν ότι πρόκειται πράγματι για πλεκτάνη.

Βγήκαν, λοιπόν, σε παγωμένους κήπους και μπαλκόνια, με όπλο τους έναν… αναπτήρα, έπιασαν και μια μπάλα χιονιού και, ω του θαύματος, το χιόνι όχι μόνο δεν έλιωνε από τη θερμότητα, αλλά έπαιρνε και ένα αναπάντεχο μαύρο χρώμα!

Το πόρισμα: Τι άλλο; Προφανώς, υποστήριξαν, πρόκειται περί πλαστικού. Και, φυσικά, ανάρτησαν τα «πειράματά» τους στο διαδίκτυο.

Φυσικά, η απάντηση είναι πολύ πιο απλή από κάποια συνωμοσία που επιχειρεί να μας πείσει -για κάποιο άγνωστο λόγο- ότι υπάρχει χιόνι.

Όπως εξηγεί η σελίδα Fact-Check Cyprus, το χιόνι δεν λιώνει επειδή το κρύο το κάνει να παγώσει αμέσως ξανά. Όσο για το μαύρο χρώμα; Είναι προϊόν της ατελούς καύσης.

Σε κάθε περίπτωση, η χώρα μας ευτυχώς ή δυστυχώς δεν μπορεί να διεκδικήσει την γέννηση αυτής της θεωρίας, που όπως και το χιόνι, κυκλοφορεί στις περισσότερες περιοχές του πλανήτη.

Το μόνο που απέδειξαν οι συμπαθείς συνωμοσιολόγοι, είναι ότι πολλές φορές η επιστημονική αλήθεια ξεπερνά κατά πολύ αυτό που «βλέπουμε με τα μάτια μας» και ότι καλό θα ήταν να ερευνούμε λίγο τις τοποθετήσεις της πραγματικής επιστήμης πριν ιδρύσουμε τη… δική μας σχολή. Έστω για να την καταρρίψουμε, βρε αδερφέ!

 

Viral

Ροή ειδήσεων

Share