Πέμπτη, 09 Δεκεμβρίου 2021

Βρήκε αυτό το ταλαιπωρημένο κουτάβι να κλαίει δίπλα σε ένα χαρτόκουτο - Μόλις όμως είδε τι είχε μέσα, έπαθε το σοκ της ζωής του…

Απίστευτο και όμως αληθινό!

18 Φεβρουαρίου 2021 13:55
Βρήκε αυτό το ταλαιπωρημένο κουτάβι να κλαίει δίπλα σε ένα χαρτόκουτο - Μόλις όμως είδε τι είχε μέσα, έπαθε το σοκ της ζωής του…
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Μια απίστευτη ιστορία κάνει το γύρο του διαδικτύου με 10 κουταβάκια, τα οποία βρέθηκαν εγκαταλελειμμένα μέσα σε ένα χαρτόκουτο. Όταν βρέθηκαν, ήταν όλα καλυμμένα με τα ίδια τους τα ούρα. Ο άνθρωπος που βρήκε το κουτί είναι ένας άγγελος.

Τα κουταβάκια βρέθηκαν σε ένα χωριό της Ιταλίας, το Alberobello. Η μητέρα τους δεν ήταν πουθενά εκεί κοντά (κάτι που δεν βγάζει νόημα, γιατί καμιά σκυλίτσα δεν θα άφηνε τα κουταβάκια της σε ένα κουτί ολομόναχα – αυτό ήταν δουλειά κάποιου απαίσιου ανθρώπου).

Δυστυχώς, δύο κουταβάκια πέθαναν μέσα σε 24 ώρες από τότε που βρέθηκαν. Όλα τους είχαν κίτρινο χρώμα, επειδή το σώμα τους ήταν καλυμμένο με ούρα. Παράλληλα δείτε άλλη μια είδηση που σοκάρει με αυτόν τον σκύλο που βρέθηκε γεμάτο καρκινικούς όγκους.

Κουταβάκια παρατημένα σε χαρτόκουτο

Φαντάζεστε πώς ήταν αυτό για τα κουταβάκια;

Οι σκύλοι έχουν πολύ ευαίσθητη μύτη και το να είναι καλυμμένοι με τα ίδια τους τα ούρα χωρίς να μπορούν να κάνουν κάτι πρέπει να ήταν φρικτό. Τα υπόλοιπα κουταβάκια ήταν σοβαρά υποσιτισμένα. Πριν τα κάνουν μπάνιο, τους έδωσαν από ένα μπουκάλι γάλα. Μόλις γέμισε η κοιλιά τους, το μπάνιο ήταν πιο εύκολο για όλους.

Μετά το μπάνιο, τους έδωσαν φάρμακα. Ένα από τα κουταβάκια δόθηκε για υιοθεσία, ενώ τα υπόλοιπα περιμένουν ακόμη να βρεθεί ένα σπίτι για αυτά. Πρέπει να είμαστε οι φωνές των ζωών και να τους φερόμαστε καλά. Αν θέλετε κατοικίδιο, μην πάτε να αγοράσετε – υιοθετήστε ένα! Υπάρχουν χιλιάδες ζώα που περιμένουν να τα πάρετε μαζί σας σπίτι!

Έγκυος λέει στο κουτάβι της πως περιμένει μωρό - Θα πάθετε πλάκα με την αντίδρασή του

Μια έγκυος λέει στο κουτάβι της πως περιμένει μωρό. Συγκεκριμένα, η Στεφανία, έχει το χαριτωμένο της κουτάβι, τη Τζούνι, ως παιδί της και αποφασίζει να της ανακοινώσει πως θα αποκτήσει αδερφάκι.

Η αντίδραση του κουταβιού της είναι πραγματικά απίστευτη και όπως δείχνει αποδέχεται με τον καλύτερο τρόπο το αδερφάκι της. Ενώ, σάλο προκάλεσε το βίντεο που κατέγραψε με κάμερα και ανέβασε μία γυναίκα οκτώ μηνών έγκυος, στο οποίο εμφανίζεται μια... «σκοτεινή φιγούρα» δίπλα από το κρεβάτι της

Δείτε το πανέμορφο βίντεο:

 

Viral

Ροή ειδήσεων

Share