Σάββατο, 20 Απριλίου 2024

Ποδηλάτης έκανε σούζες στα χιόνια, πίσω από δημοσιογράφο που ήταν live στο δελτίο του ΣΚΑΪ

Ρε είσαι τρελός ρε;

17 Φεβρουαρίου 2021 10:34
Ποδηλάτης έκανε σούζες στα χιόνια, πίσω από δημοσιογράφο που ήταν live στο δελτίο του ΣΚΑΪ
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Ο νεαρός πέρασε απτόητος μπροστά από την κάμερα, χαιρέτησε, έκανε τη σούζα και απομακρύνθηκε.

Η κακοκαιρία «Μήδεια» επελαύνει στη χώρα, δημιουργώντας αρκετά προβλήματα και στην Αττική, με διακοπές στην ηλεκτροδότηση αλλά και εκατοντάδες κλήσεις στην Πυροσβεστική.

Οι ρεπόρτερ είναι στους δρόμους για να καλύψουν τα γεγονότα, όμως δεν έλειψαν τα ευτράπελα ή ενοχλητικά γεγονότα, όπως το περιστατικό με τη δημοσιογράφο που της πέταξαν χιονόμπαλα ή τον νεαρό που έδειξε τα οπίσθιά του.

Ωστόσο, το βράδυ της Τρίτης (17/2), άλλος ένας δημοσιογράφος του ΣΚΑΪ έκανε ρεπορτάζ για το δελτίο ειδήσεων σε ζωντανή σύνδεση από τον Βύρωνα, μεταδίδοντας τι γίνεται στην περιοχή, όταν ξαφνικά εμφανίστηκε από πίσω ένας νεαρός με ποδήλατο, ο οποίος έκανε σούζες μέσα στο χιόνι.

Ο νεαρός απτόητος πέρασε μπροστά από την κάμερα, οδηγώντας στη μία ρόδα και μάλιστα χαιρέτησε κιόλας.

Το γεγονός σχολίασε και η παρουσιάστρια του δελτίου, Σία Κοσιώνη, αφού γελώντας είπε: «Υπάρχει κι ένας όχι μόνο θαρραλέος, αλλά και τρομερά ικανός στην ποδηλασία».

Δείτε το στιγμιότυπο από το 01:05 κι έπειτα:

Σάλος με δημοσιογράφο του Mega: Νομίζει ότι δεν την τραβάει η κάμερα και βγάζει τη μάσκα μέσα σε μαγαζί!

Απίστευτη γκάφα από δημοσιογράφο του Mega, που προκαλεί οργή! Συγκεκριμένα, μια ζωντανή σύνδεση του Mega με ιδιοκτήτη ζαχαροπλαστείου στάθηκε η αφορμή να γίνει χαμός Twitter!

Στη ζωντανή σύνδεση είδαμε τόσο τη ρεπόρτερ όσο και τον υπάλληλο του ζαχαροπλαστείου να τηρούν κατά γράμμα τους κανόνες και τα μέτρα προστασίας από τον κορωνοϊό. Τι συνέβη όμως όταν τελείωσε το ρεπορτάζ;

Για κακή τους τύχη, όταν νόμισαν πως η ζωντανή σύνδεση είχε ολοκληρωθεί και πέταξαν τις μάσκες που φορούσαν και πλησίασαν ο ένας τον άλλον για να συζητήσουν.

Δείτε το βίντεο παρακάτω στο Athensmagazine.gr:

 

Viral

Ροή ειδήσεων

Share