Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

28χρονη γυναίκα που ζυγίζει 300 κιλά και ο άντρας της την ταΐζει με χωνί έμεινε έγκυος (Video)

Η γυναίκα είχε βάλει στόχο να μην μπορεί να μετακινηθεί

17 Φεβρουαρίου 2021 08:35
28χρονη γυναίκα που ζυγίζει 300 κιλά και ο άντρας της την ταΐζει με χωνί έμεινε έγκυος (Video)
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Παχυσαρκία: Η Μόνικα Ρίλυ, 28 χρονών από το Φορτ Γουόρθ του Τέξας, ζυγίζει 300 κιλά και τρώει 30 κομμάτια νάγκετς από κοτόπουλο με τη μια. Ήθελε να θεωρείται η πιο παχύσαρκη γυναίκα του κόσμου, αλλά μετά από δύο αποβολές, αποφάσισε πως δε θέλει να χάσει και πάλι ένα μωρό. Τώρα έχασε το ένα τέταρτο του βάρους της στην προσπάθειά της να κρατήσει αυτό που κυοφορεί τώρα.

Η γυναίκα, της οποίας η φιλοδοξία ζωής ήταν να είναι η πιο παχύσαρκη στον κόσμο, αποκάλυψε πως ο κίνδυνος για την εγκυμοσύνη την έκανε να «ξυπνήσει». Η νοσηρά παχύσαρκη γυναίκα καταβρόχθιζε 10.000 θερμίδες την ημέρα, σε μια προσπάθεια να γίνει «ακίνητη» και «βαριά».

Σε ηλικία 28 ετών, η γυναίκα ζύγιζε 300 κιλά και ταϊζόταν συνεχώς από τον αρραβωνιαστικό της, αλλά έχασε σχεδόν 100 κιλά μόλις σε δέκα εβδομάδες, όταν είχε και πάλι μια αποβολή. Παράλληλα δείτε και τον παχύτερο άνθρωπο του κόσμου έχασε… 300 κιλά.

Δείτε το βίντεο που ακολουθεί:

Η Μόνικα που έτρωγε απίστευτες ποσότητες πρόχειρου φαγητού, όπως μπέργκερ με διπλό τυρί, 30 νάγκετς κοτόπουλου με τη μια και τόνους παγωτού, είδε το βάρος της να ανεβαίνει στα 300 κιλά. Αφύπνιση: Η Μόνικα και ο αρραβωνιαστικός της, Σιντ. Έχασαν ένα μωρό το περασμένο καλοκαίρι. Μια δεύτερη εγκυμοσύνη τελείωσε με αποβολή στις 14 εβδομάδες, αλλά το ζευγάρι περιμένει τώρα άλλο ένα μωρό.

Μετά τις δύο αποβολές, η νεαρή γυναίκα επανεξετάζει τον τρόπο ζωής της, ώστε να μπορεί να φέρει εις πέρας τη γέννα και να είναι μια ενεργή μητέρα για το παιδί της. Η Ρίλυ λέει: «Σε κάποιο σημείο της ζωής μου ήθελα να είμαι η πιο παχύσαρκη γυναίκα στον κόσμο. Ήθελα να είμαι ακίνητη και να τρώω όλο και περισσότερο. Αλλά τώρα που είμαι έγκυος, ξύπνησα.»

Λέει ότι είναι τώρα 15 εβδομάδων έγκυος και προσπαθεί να χάσει βάρος. Έχει ήδη χάσει 100 κιλά και έπεσε στα 200 μέσα σε δέκα εβδομάδες. «Θέλω να είμαι σε θέση να είμαι ενεργή με το παιδί μου. Θέλω να μπορώ να σηκωθώ μαζί του και να συμμετέχω με κάθε τρόπο. Δε μπορείς να το κάνεις αν είσαι ακίνητη», είπε.

Ανακάλυψε ότι ήταν έγκυος για πρώτη φορά το περασμένο καλοκαίρι. Το νέο ήταν μια έκπληξη, αλλά το ζευγάρι ήταν πολύ χαρούμενο στην ιδέα του να γίνουν γονείς. Ωστόσο, η Ρίλυ ήταν 300 κιλά και συνέχιζε να κάνει ακραία διατροφή, αγνοώντας τις πιθανές βλάβες που θα μπορούσε να προκαλέσει στο μωρό.

Ένα τυπικό φαγητό κατά τη διάρκεια αυτής της περιόδου μπορεί να ήταν έξι κουλούρια, έξι λουκάνικα σε ψωμί, ζαχαρούχα δημητριακά, δύο ροφήματα για απόκτηση βάρους, τέσσερα σάντουιτς McChicken, τέσσερα μπέρκγερ με διπλό τυρί, μια μεγάλη μερίδα πατάτες τηγανητές, 30 νάγκετς κοτόπουλου, μακαρόνια με τυρί, τάκος και τέσσερα λίτρα παγωτό.

Παχύσαρκη γυναίκα έμεινε έγκυος

Ήθελε να γίνει η πιο παχύσαρκη γυναίκα του κόσμου

Η τελευταία εγκυμοσύνη της έχει φτάσει τις 15 εβδομάδες και η Ρίλυ ελπίζει ότι η απώλεια βάρους 100 κιλών, θα την κάνει να φτάσει μέχρι τη γέννα. Ήθελε να γίνει η πιο παχύσαρκη γυναίκα του κόσμου, λέγοντας ότι η φιλοδοξία της ήταν να μη μπορεί να μετακινηθεί. Ο αρραβωνιαστικός της, Σιντ, θα τη βοηθούσε να καταβροχθίσει την τροφή της.

Λίγες εβδομάδες μετά τα καλά νέα, οι ελπίδες τους διαλύθηκαν όταν σε έναν υπέρηχο στις 12 εβδομάδες έδειξε ότι το έμβρυο είχε παραμορφώσεις και δε θα επιβίωνε. Το ζευγάρι συνέχισε τις προσπάθειες και λίγους μήνες αργότερα, διαπίστωσε ότι ήταν έγκυος για δεύτερη φορά, αλλά δυστυχώς άρχισε να αιμορραγεί πολύ την Παραμονή των Χριστουγέννων, στις 14 εβδομάδες και απέβαλε.

Λέει: «Έπεσα σε κατάθλιψη και έκλαιγα πολύ. Το άφησα πίσω μου και έκανα πως δε συνέβη ποτέ.»
Μια τυπική καθημερινή διατροφή -πριν ξεκινήσει την απώλεια βάρους της- θα περιελάμβανε και δύο ροφήματα για απόκτηση βάρους σαν ελαφρύ σνακ.

ΜΙΑ ΤΥΠΙΚΗ ΗΜΕΡΑ ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΕΙ:

ΠΡΩΙΝΟ: Έξι ψωμάκια, έξι λουκάνικα σε ψωμί, ένα μεγάλο μπολ με ζαχαρούχα δημητριακά

ΣΝΑΚ: Δύο ροφήματα απόκτησης βάρους

ΜΕΣΗΜΕΡΙΑΝΟ: Τέσσερα σάντουιτς McChicken, τέσσερα διπλά τσίζμπεργκερ, μια μεγάλη μερίδα πατάτες τηγανητές

ΒΡΑΔΙΝΟ: 30 νάγκετς κοτόπουλο, μακαρόνια με τυρί, τάκος και τέσσερα λίτρα παγωτό

Η Ρίλυ κατηγορεί τον εαυτό της για τις αποβολές και όταν ανακάλυψε ότι είχε διαβήτη τύπου 2 λόγω του βάρους της, αποφάσισε να βάλει τα σχέδια για οικογένεια σε αναμονή. «Νομίζω ότι το βάρος μου επηρέασε τις προηγούμενες εγκυμοσύνες. Δεν υπάρχει σαφές ιατρικό αποδεικτικό στοιχείο, αλλά νομίζω ότι αν ήμουν πιο υγιής, τα μωρά θα ήταν πιο δυνατά. Δέχομαι ότι οι διατροφικές συνήθειές μου ήταν τρομερές.»

«Δε θέλω να χάσω άλλα βρέφη και δεν είχα συνειδητοποιήσει πόσο επικίνδυνο ήταν να είμαι έγκυος με αυτό το βάρος. Θέλω να είμαι αρκετά υγιής, για να συνεχίσει να μεγαλώνει το μωρό.» Με τις συμβουλές των γιατρών και τη βοήθεια του Σιντ, η Ρίλυ λέει ότι έχει αρκετά κίνητρα για να συνεχίσει.

Υγιεινή διατροφή: Η άσκηση και η κατανάλωση ελαφρότερων γευμάτων, την έκαναν να δει απώλεια βάρους, ενώ η ίδια λέει ότι είναι αποφασισμένη να είναι ενεργή όταν φτάσει το μωρό της.

Η μέλλουσα μητέρα από το Τέξας, από την κατανάλωση 10.000 θερμίδων την ημέρα, έπεσε στις 2.000 θερμίδες, κάτι που παραδέχεται ότι ήταν δύσκολο.

Ενέργεια: Αν και το περπάτημα είναι δύσκολο για τη Ρίλυ, λέει ότι είδε τα επίπεδα ενέργειάς της να επιστρέφουν με την τακτική άσκηση.

«Άλλαξα τον τρόπο που τρώω, ασκούμαι και φροντίζω το σώμα μου. Προσπαθώ να κοιμάμαι κάθε βράδυ και να περπατάω κάθε μέρα και νιώθω διαφορετική. Είμαι ακόμα πολύ βαριά. Έτσι το περπάτημα είναι ακόμα δύσκολο, αλλά αρχίζω να έχω περισσότερη ενέργεια τώρα.»

Τρώει υγιεινές σαλάτες και λαχανικά στον ατμό, με στήθος κοτόπουλου και κάνει καθημερινά βόλτες για να ενισχύσει την απώλεια βάρους. Όμως, δεν ήταν εύκολη η μετάβαση.

Διανοητικές προκλήσεις: Ενώ η Ρίλυ δυναμώνει όλο και περισσότερο, περιγράφει τον εαυτό της σαν εξαρτημένο και λέει ότι είναι δύσκολο να προσπαθεί να διώξει την ανάγκη της να φάει.

Εξηγεί: «Η δίαιτα ήταν πολύ δύσκολη. Υπήρξαν πολλά κλάματα και πολλές πνευματικές προκλήσεις. Το φαγητό για μένα ήταν ένας εθισμός λίγο πολύ, ακριβώς όπως το αλκοόλ ή τα ναρκωτικά.»

«Τώρα τρώω 2.000 θερμίδες την ημέρα σε σύγκριση με τις 10.000, έτσι είναι μεγάλη η διαφορά. Υπάρχουν υγιεινά φαγητά που αγαπώ πολύ, όπως τα αβοκάντο και τα λαχανάκια Βρυξελλών. Μου αρέσει το στήθος κοτόπουλου με λαχανικά στον ατμό για δείπνο, αλλά πρέπει να ομολογήσω ότι μου λείπει το τυρί και τα ζυμαρικά.»

Αν και το βάρος της ήταν αυτό που αρχικά προσέλκυσε τον Σιντ, πιστεύει ότι η γέννα θα ενισχύσει τη σχέση τους, ακόμα και όταν αδυνατίσει, παρά τον αρχικό φόβο της ότι θα τον ελκύει λιγότερο.

«Υπήρξε ένα μέρος του εαυτού μου που ανησυχούσε καθώς έχανα βάρος, ότι ο Σιντ θα χάσει το ενδιαφέρον για μένα σεξουαλικά. Συναντηθήκαμε σε μια ιστοσελίδα για ανθρώπους που θέλουν το πάχος, μόλις πριν από έναν χρόνο και ξέρω ότι αγαπά τις καμπύλες μου. Μου μίλησε γι’ αυτό και με διαβεβαίωσε ότι με αγαπά ανεξάρτητα από το μέγεθος που θα έχω.»

Έμεινε έγκυος παχύσαρκη γυναίκα

Ο αρραβωνιαστικός της ελκύεται σεξουαλικά από υπέρβαρες γυναίκες

Φετίχ: Ο αρραβωνιαστικός της, Σιντ, ελκύεται σεξουαλικά από υπέρβαρες γυναίκες και η Ρίλυ φοβόταν ότι η απώλεια βάρους θα τον αποθάρρυνε, αλλά λέει ότι δεν πάει πουθενά. Ο Σιντ πρόσθεσε: «Δε με ελκύει μόνο το σώμα της. Με ελκύει όλη της η προσωπικότητα. Αυτή τη στιγμή, δε με νοιάζει αν είναι ακόμη και 55 κιλά. Της είπα ότι και να γίνει μικροσκοπική, θα ήμουν ακόμα ερωτευμένος μαζί της.»

Τώρα, η Ρίλυ και ο Σιντ, οι οποίοι είναι μεσαίου μεγέθους και τρώνε πάντα υγιεινά, προσβλέπουν στο μέλλον και σχεδιάζουν να συνεχίσουν την υγιεινή διατροφή, μετά τη γέννηση του μωρού. «Δεν έχω στο μυαλό μου το βάρος πια, αλλά περισσότερο την υγεία. Η εγκυμοσύνη προχωράει καλά και το μωρό έχει δυνατό καρδιακό παλμό.»

«Θα ενθαρρύνουμε το μωρό να τρώει καλά καθώς αυτό μεγαλώνει. Δε θέλω το παιδί μου να σκεφτεί ότι το πάχος είναι λάθος, θέλω όμως να είναι ενεργό, υγιές και ευτυχισμένο.» Ο Σιντ πρόσθεσε: «Θέλουμε μόνο το μωρό να είναι υγιές, ώστε να μπορέσουμε τελικά να ξεκινήσουμε τη ζωή μας μαζί σαν οικογένεια και ίσως να έχουμε ακόμη περισσότερα παιδιά στο μέλλον.» «Θέλω απλώς να του δώσω την καλύτερη ζωή που μπορώ και αυτό είναι που έχει σημασία.»

 

Viral

Ροή ειδήσεων

Share