Τετάρτη, 24 Απριλίου 2024

Απανθρωπιά: Ντελιβεράς ταλαιπωρείται μέσα στα χιόνια για να πάει την παραγγελία τύπου που δεν μπορούσε να βράσει ένα αυγό!

Πόσο καθυστερημένοι είστε ορισμένοι;

16 Φεβρουαρίου 2021 11:55
Απανθρωπιά: Ντελιβεράς ταλαιπωρείται μέσα στα χιόνια για να πάει την παραγγελία τύπου που δεν μπορούσε να βράσει ένα αυγό!
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Viral έχει γίνει στα social media το βίντεο που δείχνει έναν εργαζόμενο σε delivery να κάνει πατινάζ με το μηχανάκι του στον δρόμο, στην προσπάθειά του να φτάσει και να παραδώσει παραγγελία φαγητού.

Ο delivery boy διακινδυνεύει την σωματική του ακεραιότητα, γεγονός που προκάλεσε αντιδράσεις πολλών χρηστών με σχόλια για εκείνους που κάτω απ΄ αυτές τις καιρικές συνθήκες αναγκάζουν ουσιαστικά τους εργαζόμενους στις ταχυμεταφορές φαγητού να μετακινηθούν.

Με την ευκαιρία δείτε κι αυτό: Τέσσερις τύποι έδωσαν 1000 ευρώ φιλοδωρήματα σε ντελιβεράδες της Αθήνας και... (Video)

Δείτε το βίντεο στο Athensmagazine.gr

Εκχιονιστικό στο Κολωνάκι έβγαλε η κακοκαιρία Μήδεια (video)

Στα λευκά ντύθηκε ακόμη και το κέντρο της Αθήνας λόγω της κακοκαιρίας Μήδεια.

Μέχρι και εκχιονιστικό έβγαλε στο Κολωνάκι η κακοκαιρία Μήδεια. Τα έντονα καιρικά φαινόμενα και η επέλαση της κακοκαιρίας Μήδεια έχουν προκαλέσει προβλήματα στις μετακινήσεις, καθώς ακόμη και κύριες οδικές αρτηρίες της Αττικής έχουν ντυθεί στα λευκά. Οι κάτοικοι του Κολωνακίου είδαν πρωτόγνωρες εικόνες λόγω της κακοκαιρίας που έχει «χτυπήσει» τη χώρα.

Εκτός από το στρωμένο χιόνι στους δρόμους, σήμερα το πρωί, είδαν να κυκλοφορεί και ένα εκχιονιστικό. Την ίδια στιγμή, το έστρωσε και στο Σύνταγμα, με τη Βουλή και την πλατεία Συντάγματος να έχουν χιόνια, όπως μπορείτε να δείτε.

 

Viral

Ροή ειδήσεων

Share