Τρίτη, 26 Οκτωβρίου 2021

Η Ζιζέλ ζούσε μόνιμα δεμένη σε χωράφι στην Κάρπαθο - Σώθηκε και ζει πλέον σε ένα υπέροχο σπίτι στην Ολλανδία

Μια συγκινητική ιστορία που κάνει το γύρο του διαδικτύου

13 Φεβρουαρίου 2021 15:12
Η Ζιζέλ ζούσε μόνιμα δεμένη σε χωράφι στην Κάρπαθο - Σώθηκε και ζει πλέον σε ένα υπέροχο σπίτι στην Ολλανδία
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Η ιστορία της σκυλίτσας Ζιζέλ είναι μια ιστορία αγάπης. Μια ιστορία που θα άξιζε να έχουν όλα τα ζωάκια του κόσμου. Όμως δυστυχώς λίγα είναι αυτά που την έχουν. Λίγα είναι τα τυχερά. Η 2 ετών Ζιζέλ βρέθηκε πριν από μερικούς μήνες στο Απέρι της Καρπάθου να κλαίει γοερά μόνη της όλη νύχτα.

Είχε καταφύγει σε ένα χωράφι και καθόταν. Φιλόζωοι εθελοντές την εντόπισαν και θέλησαν να κάνουν κάτι για να τη βοηθήσουν. Ήταν πολύ τρομαγμένη. Μέχρι να βρεθεί φιλοξενία πήγαινε καθημερινά κάποιος και τη φρόντιζε.

Στη συνέχεια οι εθελοντές των Φίλων Ζώων της Καρπάθου Animal Friends of Karpathos - Φίλοι ζώων Καρπάθου επικοινώνησαν με το πυροσβεστικό κλιμάκιο Καρπάθου για να βοηθήσουν με τη μεταφορά της στα Πηγάδια καθώς ο καιρός θα χαλούσε πολύ. Πλέον το σκυλάκι ζει μόνιμα στην Ολλανδία σε ένα υπέροχο σπίτι! Παράλληλα δείτε και έναν σκύλο που έπαιζε με μία μπαταρία και έβαλε φωτιά στο σπίτι του.

Η Ζιζέλ δεμένη σε χωράφι στην Κάρπαθο

Η Ζιζέλ που ζούμε δεμένη σε χωράφι στην Κάρπαθο - Τώρα ζει μόνιμα στην Ολλανδία

Βίντεο σοκ: Δείτε καρέ καρέ πως μπορούν να "αρπάξουν" το παιδί σας και να μην πάρετε χαμπάρι!

Παιδί: Είναι ίσως από τα πιο σοκαριστικά βίντεο που κυκλοφορούν στο διαδίκτυο τα τελευταία χρόνια! Πρόκειται για ένα πείραμα που έγινε, ώστε οι γονείς να δουν, το πόσο εύκολα μπορεί κάποιος να απαγάγει τα παιδιά τους, μπροστά στα ίδια τους τα μάτια. Ένας κύριος κρατά ένα κουτάβι στα χέρια του. Στο πείραμα πλησιάζει παιδιά όλων των ηλικιών, ακόμη και παιδιά δημοτικού.

Τα ρωτάει αν τους αρέσει το σκυλάκι, τους ζητά να το χαϊδέψουν και τέλος τους λέει αν θέλουν να πάνε μαζί του στο αυτοκίνητο για να δουν και άλλα κουτάβια. Όλα αυτά πάντα με τη συναίνεση των γονιών τους που ήταν πεπεισμένοι ότι τα παιδιά τους, θα τους ρωτούσαν πριν απομακρυνθούν από το πάρκο. Το πείραμα όμως τους διέψευσε.

Κανένα από τα παιδιά δεν ρώτησε τη μαμά του, για να ακολουθήσει τον ξένο που τους πρότεινε να πάνε να δούνε τα σκυλάκια. Μάλιστα οι περισσότερες μαμάδες σοκαρίστηκαν, καθώς όπως ανέφεραν είχαν συζητήσει πολλές φορές αυτό το θέμα και ότι δεν φεύγουμε και δεν ακολουθούμε κανέναν ξένο που μας το ζητάει.

Δείτε το σοκαριστικό βίντεο και ενημερώστε τα παιδιά σας. Δεν πρέπει ποτέ να απομακρύνονται από κοντά σας. Δεν πρέπει ποτέ να μιλάνε σε αγνώστους και πόσο μάλλον να τους ακολουθούν. Παράλληλα δείτε ποιες τροφές δεν πρέπει να δίνετε στα παιδία σας γιατί κινδυνεύουν από προβλήματα υγείας.

 

Viral

Ροή ειδήσεων

Share