Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

Ο παχύτερος άνθρωπος του κόσμου έχασε… 300 κιλά

Ο 34χρονος είχε μπει στο βιβλίο των ρεκόρ Γκίνες

12 Φεβρουαρίου 2021 12:55
Ο παχύτερος άνθρωπος του κόσμου έχασε… 300 κιλά
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Παχύσαρκία: Πριν από δύο χρόνια ο Juan Pedro Franco από το Μεξικό είχε μπει στο βιβλίο των ρεκόρ Γκίνες ως ο παχύτερος άνθρωπος του κόσμου. Σήμερα, έχει χάσει 300 κιλά και βλέπει τη ζωή του να αλλάζει ριζικά.

Ο Μεξικανός, που ήταν σχεδόν καθηλωμένος στο κρεβάτι του και δεν μπορούσε να ικανοποιήσει καμία ανάγκη του χωρίς βοήθεια, αποφάσισε να δράσει και να κάνει μία επέμβαση γαστρικού μπάι-πας. Τότε ζύγιζε 595 κιλά.

Χρειάστηκε, τελικώς, δύο χειρουργεία, και κατάφερε να χάσει σχεδόν το μισό του βάρος. Πλέον ζυγίζει 304 κιλά και επόμενος του στόχος είναι να χάσει ακόμη 140.

Για πρώτη φορά, μετά από πολλά χρόνια, ο 34χρονος καταφέρνει να σηκωθεί από το κρεβάτι του, να περπατήσει και να ντυθεί μόνος του. Παράλληλα δείτε και άλλη μια περίπτωση όπου γυναίκα ζύγιζε 193 κιλά και δυσκολευόταν να περπατήσει. Σήμερα αδυνάτισε 111 κιλά και μας αποκαλύπτει πως τα κατάφερε!

Παχύσαρκος έχασε 300 κιλά και πλέον έχει αλλάξει τη ζωή του ριζικά

Ο μελλοντικός στόχος του Franco είναι να φτάσει τα 154 κιλά

Ο μελλοντικός στόχος του Franco είναι ακόμη μία επέμβαση για να φτάσει τα 154 κιλά, όμως, ήδη η ζωή του έχει αλλάξει σε τεράστιο βαθμό. «Παλιά, έκανα έξι με δέκα βήματα και έπρεπε να καθίσω… Τώρα, κάνω πάνω από 100 βήμα. Είναι επαναστατικό», λέει ο 34χρονος σε συνέντευξή του στην εφημερίδα Milenio.

Η απώλεια του βάρους τον βοήθησε να μειώσει και την ιατρική αγωγή που δεχόταν για τον διαβήτη του, καθώς τα επίπεδα του ζαχάρου του έχουν πέσει σημαντικά, όπως και η αρτηριακή του πίεση. «Τώρα παίρνω 12 χάπια το πρωί και 12 το βράδυ», αναφέρει και τονίζει πως κάνει σημαντική πρόοδο. «Ναι, φοβάμαι τον θάνατο και γενικώς φοβάμαι (σ.σ. τη διαδικασία), αλλά θα τα καταφέρουμε», λέει γεμάτος αισιοδοξία.

Παχύσαρκος άνδρας έχασε 300 κιλά

 

Viral

Ροή ειδήσεων

Share