Τρίτη, 16 Απριλίου 2024

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης κάτοικος... Γουχάν!

Το επικό λάθος του ΣΚΑΪ που έγινε viral

10 Φεβρουαρίου 2021 10:54
Ο Κυριάκος Μητσοτάκης κάτοικος... Γουχάν!
Από Γιάννης Κυριακόπουλος

Ένα λάθος του ΣΚΑΪ κατά τις δηλώσεις του πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη στο Ισραήλ, έγινε viral στο twitter. Πιο συγκεκριμένα, ο τηλεοπτικός σταθμός Φαλήρου, έγραψε κάτω από το όνομα του πρωθυπουργού «κάτοικος Γουχάν».

Φυσικά, το παραπάνω, δεν μπορούσε να μείνει ασχολίαστο από τους χρήστες στο Twitter. Ενώ, δείτε την πραγματική υποδοχή στον Κυριάκο Μητσοτάκη από τους κατοίκους της Ικαρίας.

Διαβάστε μερικά χαρακτηριστικά tweets και θα καταλάβετε:

Αδιανόητη κίνηση στην Ικαρία: Έφεραν τα παιδιά… σηκωτά στο σχολείο για να χαιρετήσουν τον Μητσοτάκη

Αδιανόητη κίνηση καταγγέλλουν με ανακοίνωσή τους οι Εκπαιδευτικοί Ικαρίας, καθώς όπως αναφέρουν, κατά τη διάρκεια της επίσκεψης του Κυριάκου Μητσοτάκη στην… περίφημη περιοδεία στο νησί, οι μαθητές της Θύμαινας πήγαν… σηκωτά στο σχολείο τους, σε μια προσπάθεια «φιέστας και επικοινωνιακού τρικ» από την πλευρά του πρωθυπουργού.

Συγκεκριμένα, στην ανακοίνωση τονίζεται πως οι μαθητές «επιστρατεύτηκαν» στο σχολείο το Σάββατο, σε μέρα δηλαδή που κανονικά θα έπρεπε να είναι κλειστό, προκειμένου να «στηθεί» με αυτόν τον τρόπο ένα επικοινωνιακό γεγονός υπέρ του πρωθυπουργού.

Κυριάκος Μητσοτάκης: Απίστευτη κίνηση στη διάρκεια της περιοδείας στην Ικαρία

«To Σάββατο 6 Φεβρουαρίου, στη σύντομη παρουσία του στη Θύμαινα, ο πρωθυπουργός Κ. Μητσοτάκης επισκέφτηκε το δημοτικό σχολείο της περιοχής. Για τις ανάγκες της φιέστας που οργανώθηκε και του επικοινωνιακού τρικ επιστρατεύτηκαν οι μαθητές του σχολείου που κανονικά, μέρα Σάββατο, θα έπρεπε να είναι κλειστό», αναφέρει ο τοπικός Σύλλογος των εκπαιδευτικών και προσθέτει:

«Είναι υποκριτικό το ενδιαφέρον του πρωθυπουργού για τους μαθητές, ενώ η κυβέρνησή του προχωράει σε σειρά αντιεκπαιδευτικών μέτρων, που οδηγούν ακόμα και σε κλείσιμο τμημάτων. Ένα από αυτά είναι και η αξιολόγηση, που θα οδηγήσει σε μεγαλύτερη υποβάθμιση των σχολείων. Η έκθεση Πισσαρίδη άλλωστε, που ασκεί επίδραση στο έργο της, δεν αφήνει περιθώρια παρερμηνειών καθώς αναφέρει ότι το κόστος ανά ώρα επαφής δασκάλου/καθηγητή και μαθητή στην Ελλάδα είναι πολύ υψηλό. Καταγγέλουμε την υποκρισία τους και διαμηνύουμε ότι μαζικά και ενωτικά θα αποτρέψουμε τα σχέδια τους».

 

Viral

Ροή ειδήσεων

Share