Τετάρτη, 28 Ιουλίου 2021

Γιατροί είχαν απαγορεύσει σε 23χρονη να μείνει έγκυος - Αυτή δεν τους άκουσε και ιδού τα αποτελέσματα

Η σπάνια ασθένεια που έπασχε και το ιατρικό θαύμα

9 Φεβρουαρίου 2021 10:04
Γιατροί είχαν απαγορεύσει σε 23χρονη να μείνει έγκυος - Αυτή δεν τους άκουσε και ιδού τα αποτελέσματα
Από Γιάννης Κυριακόπουλος

Γιατροί είχαν απαγορεύσει σε 23χρονη να μείνει έγκυος. Αυτή δεν τους άκουσε και ιδού παρακάτω τα αποτελέσματα της εγκυμοσύνης της! Επίσης, μια 52χρονη έγκυος κυοφορεί τα δίδυμα παιδιά του γαμπρού της, αλλά όταν οι γιατροί είδαν τον υπέρηχο «πάγωσαν»!

Η Sheree Psaila, που έχει ύψος 1.21 μ. γεννήθηκε με μία πολύ σπάνια πάθηση που λέγεται arthrogryposis multiplex congenita. Αυτό σημαίνει πως κυριολεκτικά δεν έχει καθόλου μυς στα άκρα της.

Οι γιατροί είπαν στους γονείς της Sheree πως ήταν απίθανο πως θα ζούσε μετά τα πρώτα της γενέθλια αλλά σήμερα είναι 23 ετών. Μετά από πολλές αποτυχημένες επεμβάσεις, οι γιατροί τους πρότειναν να την βάλουν σε αναπηρικό καροτσάκι και να την στείλουν σε σχολείο για άτομα με αναπηρίες. Η Sheree όμως ήταν αποφασισμένη να περπατήσει μόνη της και να ζήσει μία όσο πιο φυσιολογική ζωή γινόταν.

Χρόνια μετά, ενώ σπούδαζε σε ένα σχολείο της Αυστραλίας, η Sheree γνώρισε και ερωτεύτηκε τον Chris. Εκείνος είχε μία κληρονομική ασθένεια που του προκαλούσε προβλήματα χαμηλά στην σπονδυλική του και έτσι η Sheree μπορούσε πολύ εύκολα να τον καταλάβει.

Οι δυο τους παντρεύτηκαν το 2015 και ήταν πολύ ενθουσιασμένοι που θα ξεκινούσαν την οικογένειά τους. Ωστόσο, οι γιατροί τους είπαν πως το σώμα της Sheree ήταν πολύ μικρό για να μπορέσει να κυοφορήσει.

Η Sheree όμως δεν τους άκουσε για άλλη μια φορά. Ενώ κατάφερε να μείνει έγκυος, η εγκυμοσύνη κατέληξε σε αποβολή. Αλλά και πάλι, αρνήθηκε να τα παρατήσει.

Αυτό που συνέβη μετά μπορεί να οριστεί ως ιατρικό θαύμα. Δείτε το βίντεο που ακολουθεί και θα καταλάβετε:

39χρονη έμεινε έγκυος και φύτρωσε στο μέτωπό της κάτι παράξενο - Μόλις της το αφαίρεσαν οι γιατροί «πάγωσαν»

Μια 39χρονη όταν έμεινε έγκυος, ήξερε πως το σώμα της θα υποστεί μεγάλες αλλαγές και κάτι παράξενο φύτρωσε στο μέτωπό της. Επίσης, μια 26χρονη έγκυος πήγε στο νοσοκομείο ουρλιάζοντας από τον πόνο. Όταν οι γιατροί της έκοψαν το παντελόνι έμειναν άναυδοι!

Ανακάλυψε μία κηλίδα στο μέτωπό της και πίστεψε πως οφειλόταν στις ορμόνες. Παρόλο που έμοιαζε σαν άλλη μία τεράστια φακίδα, πήγε στον δερματολόγο για να είναι σίγουρη. Αφού έκανε εξετάσεις, ακόμα και ο δερματολόγος νόμιζε πως ήταν καλοήθες, ενώ δεν ήταν.

Μία βιοψία αποκάλυψε ακριβώς το αντίθετο: ήταν μελάνωμα, μία σπάνια μορφή και πολύ επικίνδυνη μορφή δερματικού καρκίνου. Για να επιβιώσει, οι γιατροί έπρεπε να δράσουν γρήγορα: οι μυς στο μέτωπό της και ένας από τους λεμφαδένες της κοντά στο αυτί περιείχαν καρκινικά κύτταρα και έπρεπε να αφαιρεθούν.

Οι επεμβάσεις άφησαν μία μεγάλη πληγή στο μέτωπό της. Οι γιατροί πήραν δέρμα από τον μηρό της και το χρησιμοποίησαν για να καλύψουν την πληγή. Για λίγο, η Bethany έπρεπε να φοράει ένα κίτρινο σφουγγάρι στο κεφάλι της μέχρι το σώμα της να δεχτεί το μεταμοσχευμένο δέρμα.

 39χρονη έμεινε έγκυος και φύτρωσε στο μέτωπό της κάτι παράξενο

Στο μεταξύ, για να σταματήσει την εξάπλωση των καρκινικών κυττάρων, έκανε ανοσοθεραπεία και ακτινοθεραπεία. Όσο έκανε τις θεραπείες, συνεχώς σκεφτόταν τα παιδιά της και πως έπρεπε να επιβιώσει για εκείνα. Τώρα οι κόρες της είναι 2 και 5 ετών και όλη τους η οικογένεια βρίσκεται σε καλή υγεία.

Ελπίζει να δουν και άλλοι την ιστορία της και να προλάβουν μία παρόμοια κατάσταση. Εάν δεν είχε κοιτάξει την κηλίδα της όταν ήταν ακόμα νωρίς, πιθανώς να μην ήταν εδώ τώρα. Πρέπει πάντα να κοιτάμε μία ελιά όταν αλλάζει ή όταν αποκτούμε μία καινούργια κηλίδα.

 

Viral

Ροή ειδήσεων

Share