Τετάρτη, 08 Δεκεμβρίου 2021

52χρονη έγκυος κυοφορεί τα δίδυμα παιδιά του γαμπρού της - Όταν οι γιατροί είδαν τον υπέρηχο «πάγωσαν» (Video)

Σοκαρισμένοι δεν πίστευαν στα μάτια τους με αυτό που αντίκρυσαν

6 Φεβρουαρίου 2021 18:15
52χρονη έγκυος κυοφορεί τα δίδυμα παιδιά του γαμπρού της - Όταν οι γιατροί είδαν τον υπέρηχο «πάγωσαν» (Video)
Από Γιάννης Κυριακόπουλος

Μια 52χρονη έγκυος κυοφορεί τα δίδυμα παιδιά του γαμπρού της, αλλά όταν οι γιατροί είδαν τον υπέρηχο «πάγωσαν»! Ενώ, μια 39χρονη όταν έμεινε έγκυος, ήξερε πως το σώμα της θα υποστεί μεγάλες αλλαγές και κάτι παράξενο φύτρωσε στο μέτωπό της.

Συγκεκριμένα, μια 52χρονη της προσφέρθηκε να γίνει παρένθετη μητέρα και κυοφορεί τα δίδυμα παιδιά του γαμπρού της. Με την βοήθεια της εξωσωματικής γονιμοποίησης, η Κρίσταλ έμεινε έγκυος όχι σε ένα, αλλά σε δύο μωρά!

Ήταν πρόθυμη να κάνει τα πάντα για να πραγματοποιήσει το όνειρο της κόρης της. Οι θυσίες που έκανε η Κρίσταλ κατά τη διάρκεια της εγκυμοσύνης της ήταν απίστευτες. Έκανε καθημερινά ενέσεις ορμονών και εβδομαδιαίους υπερήχους. Στα μισά της εγκυμοσύνης, η Κρίσταλ άρχισε να παρατηρεί αιμορραγίες.

Φοβήθηκε ότι θα απέβαλε, αλλά οι γιατροί την διαβεβαίωσαν ότι όλα ήταν εντάξει. Μετά από 37 εβδομάδες, ήρθε η ώρα να γεννηθούν τα μωρά, αλλά με κάποια μικρά απρόοπτα, όπως θα δείτε στο παρακάτω βίντεο:

Έμεινε έγκυος μετά από 17 χρόνια - Όταν το ανακοίνωσε στον άντρα της... (Video)

Μία γυναίκα από την Βιρτζίνια των Ηνωμένων Πολιτειών της Αμερικής, έμεινε έγκυος μετά από 17 χρόνια προσπαθειών, με την αντίδραση του συζύγου της να είναι πραγματικά αδιανόητη.

Η Ντάνα είπε στο BuzzFeed, ότι η ίδια και ο άντρας της, Άρκελ, ξεκίνησαν τις προσπάθειες για να αποκτήσουν παιδί αμέσως μετά τον γάμο τους, δηλαδή 17 χρόνια πριν! Ενώ, σε ένα σοκαριστικό περιστατικό μία θεία πήγε για υπερηχογράφημα την έγκυο ανιψιά της, μόλις όμως κοίταξε την oθόνη έπαθε το σοκ της ζωής της.

Είπε ότι υπέθεταν ότι δεν θα είχαν κανένα πρόβλημα στο να αποκτήσουν παιδιά. “Είχαμε σχεδιάσει τα πάντα”, ανέφερε.

Αλλά το ζευγάρι έδωσε αγώνα. Η Ντάνα ανέφερε ότι γέννησε ένα θνησιγενές παιδί και είχε 4 αποβολές. Πριν από 5 χρόνια περίπου, ανέφερε, ότι αποφάσισαν να εγκαταλείψουν το όνειρό τους να γίνουν γονείς.

“Απλά δεν μπορούσαμε να κάνουμε παιδί, οπότε αποφασίσαμε να τα παρατήσουμε”, ανέφερε. Πρόσφατα όμως, η Ντάνα σοκαρίστηκε όταν ανακάλυψε πως ήταν πέντε μηνών έγκυος.

Ανέφερε ότι είχε κάποιες ενδείξεις ότι κάτι συμβαίνει, όταν συνέχιζε να περπατάει με τους φίλους της, αλλά δεν έχανε βάρος, όπως παλιότερα.

Πήγε στο γιατρό και έμαθε πως είναι έγκυος. Όταν έμαθε πόσο μηνών ήταν, άρχισε να σχεδιάζει με την οικογένειά της τον καλύτερο τρόπο για να το ανακοινώσει στον άντρα της.

“Ήμουν εκστασιασμένη”, είπε. “ Δεν είχαμε σχεδιάσει τίποτα. Δεν προσπαθούσαμε”.

Αποφάσισε να κάνει έκπληξη στον άντρα της, βάζοντας κουλουράκια στον φούρνο και δίπλα σ’ αυτά μια εικόνα από τον υπέρηχο. Μετά βιντεοσκόπησε την αντίδρασή του για να την δείξει στους συγγενείς τους.

Δείτε το συγκινητικό βίντεο:

 

Viral

Ροή ειδήσεων

Share