Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

Σκύλος "ραγίζει" τις καρδιές των περαστικών με αυτό που κάνει έξω από το νοσοκομείο (video)

Κανείς δεν μπορούσε να το πιστέψει

4 Φεβρουαρίου 2021 22:59
Σκύλος

Σκύλος: Οι σκύλοι είναι αρκετά ταπεινά και πιστά κατοικίδια και το δείχνουν συνεχώς μέσα από τις πράξεις τους αλλά και την αγάπη τους με αποτέλεσμα να μην τα περιμένει κανείς.

Ενώ άλλες φορές μπορούν να γίνουν άτακτοι όπως ένας σκύλος που εισέβαλε σε γήπεδο και "έκλεψε" το παπούτσι των ποδοσφαιριστών.

Συγκεκριμένα ένας σκύλος περίμενε αρκετές μέρες το αφεντικό του έξω από το νοσοκομείο που νοσηλευόταν με αποτέλεσμα να συγκινήσει τους περαστικούς γύρω του.

Συγκίνησε αυτός ο σκύλος.

Σκύλος: Η συγκινητική κίνηση του

Ειδικότερα ένα πραγματικά πιστό σκυλάκι πέρασε ολόκληρες ημέρες περιμένοντας έξω από τουρκικό νοσοκομείο. Εντός του, νοσηλευόταν ο ιδιοκτήτης του.

Η «Μποντσούκ», όπως είναι το όνομα του σκύλου (σημαίνει «χάντρα»), ακολούθησε το ασθενοφόρο που μετέφερε τον άρρωστο ιδιοκτήτη του, Κελάμ Σεντούρκ σε νοσοκομείο της Τραπεζούντας στις 14 Ιανουαρίου. Στη συνέχεια, επισκεπτόταν καθημερινά το νοσοκομείο, σύμφωνα με το ειδησεογραφικό πρακτορείο DHA.

Η κόρη του Σεντούρκ, η Αϊνούρ Εγκελί, δήλωσε ότι έπαιρνε τη Μποντσούκ πίσω στο σπίτι, όμως εκείνη αμέσως το έσκαγε για να φτάσει και πάλι στο νοσοκομείο.

Ένας υπάλληλος της ασφάλειας του νοσοκομείου, ο Μοχάμεντ Ακντενίζ, δήλωσε στο DHA: «Έρχεται κάθε μέρα περίπου στις 9 το πρωί και περιμένει μέχρι τη δύση. Δεν μπαίνει μέσα». «Όταν η πόρτα ανοίγει, βάζει το κεφαλάκι της και κοιτάζει».

Την Τετάρτη, η Μποντσούκ ξανάσμιξε επιτέλους με τον Σεντούρκ, όταν εκείνος βγήκε στο προαύλιο με το αναπηρικό του αμαξίδιο. «Είναι πολύ δεμένη με μένα. Κι εμένα μου λείπει, διαρκώς», δήλωσε στο DHA. Ο Σεντούρκ πήρε εξιτήριο από το νοσοκομείο την Τετάρτη και πλέον είναι στο σπίτι του μαζί με την όμορφη Μποντσούκ, αναφέρει ο Guardian.

Δείτε το βίντεο:

Παχύσαρκο νεαρό κορίτσι άρχισε να κάνει τζόκινγκ μαζί με το σκύλο της και δείτε πως έχει γίνει σήμερα

Παχυσαρκία: Αυτό το νεαρό κορίτσι είχε μεγάλο πρόβλημα με την παχυσαρκία. Όταν, όμως, απέκτησε σκύλο, τα πράγματα άλλαξαν. Άρχισαν να τρέχουν μαζί και έχασε συνολικά 86 κιλά! Η παχυσαρκία αποτελεί τεράστιο πρόβλημα στις ανεπτυγμένες χώρες. Το ένα τρίτο των ενηλίκων στις ΗΠΑ είναι παχύσαρκοι. Ο τρόπος ζωής μας, που είναι κυρίως καθιστικός, είναι ένας παράγοντας που οδηγεί σε αυτή την κατάσταση.

Ένας άλλος σημαντικός παράγοντας είναι η διατροφή, η οποία βασίζεται συχνά σε επεξεργασμένα τρόφιμα που περιέχουν μεγάλες ποσότητες ζάχαρης. Η παχυσαρκία δεν είναι απλώς θέμα εμφάνισης, αφού μπορεί να οδηγήσει σε προβλήματα υγείας, όπως καρδιακές παθήσεις, εγκεφαλικά επεισόδια ή διαβήτη τύπου 2. Τα θύματα αυτού του προβλήματος είναι τα παιδιά, τα οποία, εάν δεν μάθουν σε μία υγιεινή διατροφή, καταλήγουν σε κακές διατροφικές συνήθειες.

Η 18χρονη Jenna Winchester από τη Νέα Υόρκη, δεν έμαθε ποτέ πώς να τρώει σωστά, ούτε ότι πρέπει να ασκείται τακτικά. “Είχα υπερβολικό βάρος σε όλη μου τη ζωή, και μεγαλώνοντας ένιωθα όμορφα με το φαγητό και πάντα έτρωγα,” είπε η νεαρή κοπέλα.

Η νεαρή έφηβη άκουσε πολλές προσβολές για την εμφάνισή της, γεγονός που έκανε τη ζωή της πολύ άσχημη. Παράλληλα δείτε άλλη μια παρόμοια ιστορία με μια γυναίκα, η οποία ζύγιζε 193 κιλά και δυσκολευόταν να περπατήσει. Σήμερα αδυνάτισε 111 κιλά και μας αποκαλύπτει πως τα κατάφερε!

Παχύσαρκη κοπέλα έχασε 88 κιλά κάνοντας τζόκινγκ με τον σκύλο της

Τα προβλήματα που τους δημιούργησαν τα κιλά

“Άκουγα πολλά κακόβουλα σχόλια, όπως “ελπίζω να μην έσπασε πάτωμα” όταν έπεφτα ή γλιστρούσα. Πολλοί άνθρωποι γελούσαν πίσω από την πλάτη μου, μερικοί από αυτούς ήταν και “φίλοι” μου.” Η Jenna ήξερε ότι έπρεπε να αλλάξει, αλλά το χειρότερο ήταν ότι είχε συνηθίσει να ξεσπάει στο φαγητό. “Ήξερα ότι έπρεπε να αλλάξω, αφού η κατάστασή μου είχε φτάσει στο απροχώρητο.

Είχα κατάθλιψη, άγχος και ποτέ μου δεν ήξερα πώς να αντιμετωπίζω τα προβλήματά μου χωρίς φαγητό.” Αλλά μια μέρα συνειδητοποίησε ότι έτσι οδηγούνταν προς την καταστροφή. “Όταν είχα φτάσει τα 180 κιλά παρατήρησα ότι η ζώνη ασφαλείας του αυτοκινήτου μου δεν έκλεινε και όταν πια κούμπωνε, εγώ δεν μπορούσα να κουνηθώ καθόλου,” είπε.

Η Jenna ξεκίνησε αλλάζοντας τις διατροφικές της συνήθειες και συμπεριέλαβε την άσκηση στην καθημερινή της ρουτίνα. “Έτσι άρχισα να κάνω βόλτες γύρω από τη γειτονιά μου και έκοψα όλα τα ζαχαρούχα και επεξεργασμένα τρόφιμα που έτρωγα.”

Η παχύσαρκη κοπέλα που αδυνάτισε κάνοντας τζόκινγκ με τον σκύλο της

Το σκυλί της άλλαξε τη ζωή

Το σκυλί, όμως, ήταν ένα νέο κεφάλαιο για την Jenna. “Από τότε που πήρα τη σκυλίτσα μου, άρχισα να πηγαίνω περισσότερες βόλτες την ημέρα και έπειτα άρχισα να κάνω και ασκήσεις και πολλά άλλα πράγματα. Όταν ήταν κουτάβι, μασούσε τα πάντα, έτσι σκέφτηκα ότι αν ήταν κουρασμένη από τις βόλτες δεν θα είχε κουράγιο για να καταστρέφει τα πράγματα στο σπίτι. Αλλά με την πάροδο του χρόνου έγινε η καλύτερή μου φίλη και με βοήθησε να χάσω βάρος.”

Με αυτόν τον τρόπο, η Jenna έχασε 88 κιλά. Ήξερε ότι η πηγή της επιτυχίας της ήταν η υγιεινή διατροφή και η καθημερινή άσκηση. “Έκοψα τα πάντα, δεν έπινα καθόλου αναψυκτικά και δεν είχα φάει καθόλου ζαχαρώδη για 2 χρόνια. Άρχισα να βγαίνω βόλτα με τη Nadia και τώρα πηγαίνω στο γυμναστήριο για μια ώρα κάθε μέρα, κάτι που δεν πίστευα ποτέ ότι θα έκανα αφού δεν μπορούσα πριν να τρέξω,” είπε η Jenna για την αλλαγή της.

Το παράδειγμα της Jenna δείχνει το πώς ο τρόπος ζωής μας επηρεάζει την υγεία μας. Δυστυχώς, τα επεξεργασμένα τρόφιμα είναι τόσο διαδεδομένα, που είναι πολύ δύσκολο να τα αποφύγουμε. Αλλά, όπως είδαμε, σιγά – σιγά ο καθένας μας μπορεί να αλλάξει προς το καλύτερο.

Και όπως είπε και η Jenna: «Τώρα που βλέπω πόσο ζυγίζω, αισθάνομαι ότι θα τρελαθώ από τη χαρά μου. Με κάνει να αισθάνομαι πολύ χαρούμενη και περήφανη για αυτό που έχω καταφέρει».

 

Viral

Ροή ειδήσεων

Share