Σάββατο, 10 Απριλίου 2021

Κάμερα καταγράφει μία γάτα να "μαλώνει" ένα μωρό για καλό σκοπό - Ο λόγος θα σας εκπλήξει (video)

Μπορεί να είναι ανυπόφορες αλλά μπορούν να γίνουν τα καλύτερα κατοικίδια σε μία στιγμή

3 Φεβρουαρίου 2021 11:02
Κάμερα καταγράφει μία γάτα να
Από Βασίλης Κατσιαούνης

Γάτα: Οι γάτες είναι από τα πιο ήσυχα αλλά και παράλληλα πιο άτακτα κατοικίδια που υπάρχουν στον πλανήτη, όμως μερικές φορές μπορούν να μας εκπλήξουν. Επίσης δείτε την αντίδραση μιας γάτας όταν δοκιμάζει για πρώτη φορά ομελέτα.

Συγκεκριμένα οι γάτες πολλές φορές μπορούν να γίνουν οι καλύτεροι φίλοι του ανθρώπου αλλά έχει τύχει σε αρκετές καταστάσεις να σώσουν μέχρι και τον ιδιοκτήτη τους.

Μία γάτα προστατεύει ένα μωρό.

Γάτα: H στιγμή που έσωσε το παιδί

Ειδικότερα τα κατοικίδια δεν είναι απλά μια χνουδωτή παρέα, μπορούν να γίνουν πραγματικοί φίλοι μας και το δείχνουν σε κάθε ευκαιρία.

Παρόλο που οι γάτες έχουν την φήμη πως είναι αδιάφορες, σνομπ και γενικά μόνιμα ενοχλημένες από τους γύρω τους, ξέρουμε πως στην πραγματικότητα κάτι τέτοιο δεν ισχύει. Ιδιαίτερα με τα μωρά και τα μικρά παιδιά φαίνεται πως αναπτύσσουν μια ξεχωριστή σχέση αγάπης.

Κατά καιρούς εμφανίζονται στο ίντερνετ πολλά βίντεο που δείχνουν πόσο προστατευτικές μπορούν να γίνουν. Παλαιότερα η γάτα που δεν άφηνε ένα μωρό το οποίο είχε διαφύγει από την προσοχή των γονιών του να ανέβει μια απότομη σκάλα είχε γίνει viral. Το ίδιο και μια άλλη που προστάτευε ένα μικρό παιδί από τη νταντά του που γινόταν επιθετική.

Δείτε στο παρακάτω βίντεο τώρα μια γάτα που προσπαθεί να αποτρέψει ένα μωρό από το να σκαρφαλώσει στο μπαλκόνι. Και φυσικά τα καταφέρνει.

Δείτε το βίντεο:

Τι γίνεται όταν μία γάτα έρχεται σε επαφή με ξινή τροφή - Δείτε τη συνέχεια και θα εκπλαγείτε (video)

Οι γάτες όπως όλοι γνωρίζουμε είναι από τα ζώα τα οποία μπορούν να γίνουν επιλεκτικά με την τροφή τους ενώ άλλες φορές τους αρέσει να "σκαλίζουν" από μόνες τους άλλες τροφές για να μάθουν τι είναι και αν θα τους αρέσει. Επίσης δείτε τι κάνει αυτή η γάτα όταν έρχεται σε επαφή με μία ηλεκτρική οδοντόβουρτσα.

Συγκεκριμένα ένας ιδιοκτήτης μίας γάτας έβαλε σε μία γάτα να δει τι θα γίνει όταν έρθει σε επαφή με ξινή τροφή με αποτέλεσμα η αντίδραση της να μην απέχει αρκετά από την δική μας.

Ειδικότερα η Μπελιάς, μια γάτα από την Μόσχα, δεν αντέχει την sour cream ή αλλιώς ξινή κρέμα, σύμφωνα με τους ιδιοκτήτες της. Και στο παρακάτω βίντεο αποδεικνύεται όλο αυτό, όταν ο ιδιοκτήτης της τοποθετεί μπροστά της ένα κυπελάκι με ξινή κρέμα. Η γάτα πλησιάζει το μπολ για να μυρίσει το περιεχόμενό του, γουρλώνει τα μάτια και κάνει σαν να ετοιμάζεται για εμετό.

Μία γάτα έρχεται σε επαφή με ξινή τροφή το αποτέλεσμα θα σας εκπλήξει.

Να σημειωθεί πως οι γάτες έχουν δυσανεξία στη λακτόζη και μπορούν να αντέξουν μόνο μικρές ποσότητες γαλακτοκομικών προϊόντων, παρά το γεγονός ότι τα κινούμενα σχέδια τις δείχνουν να τρέφονται με γάλα. Εάν οι γάτες καταναλώσουν υπερβολικά πολλά γαλακτοκομικά προϊόντα, μπορεί να υποφέρουν από διάρροια, μεταξύ άλλων, αν και ορισμένες γάτες αγαπούν την ξινή κρέμα και την απολαμβάνουν σε μικρές ποσότητες.

Δείτε παρακάτω το βίντεο

 

Viral

Ροή ειδήσεων

Share