Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

Στιχουργός ο Βαγγέλης Μαρινάκης! Έγραψε τους στίχους στο νέο τραγούδι της Νατάσας Θεοδωρίδου (Video)

Πολυτάλαντος ο πρόεδρος του Ολυμπιακού

2 Φεβρουαρίου 2021 12:37
Στιχουργός ο Βαγγέλης Μαρινάκης! Έγραψε τους στίχους στο νέο τραγούδι της Νατάσας Θεοδωρίδου (Video)
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Με το στόμα ανοιχτό έμειναν στην πρωινή εκπομπή του MEGA, «Πάμε Δανάη», όταν η Νατάσα Θεοδωρίδου αποκάλυψε ότι τους στίχους του νέου της τραγουδιού για τη σειρά του καναλιού «Έξαψη» τους έγραψε ο Βαγγέλης Μαρινάκης!

Η γνωστή τραγουδίστρια, που ερμηνεύει το τραγούδι στους τίτλους αρχής, άφησε άφωνο τον Άρη Καβατζίκη στη συνέντευξη που του παραχώρησε, λέγοντας για το τραγούδι: «Και τους στίχους έγραψε ο Βαγγέλης», με τον εκ των παρουσιαστών της εκπομπής να ρωτάει «Ο Βαγγέλης;».

«Ο κύριος Βαγγέλης Μαρινάκης», απάντησε η γνωστή τραγουδίστρια!

Μέχρι σήμερα είχε γίνει γνωστό ποιος είχε γράψει τη μουσική (σ.σ. ο Πέτρος Ιακωβίδης), αλλά τώρα μάθαμε πως τα λόγια είναι του ισχυρού άνδρα του Ολυμπιακού!

Ενώ, όσον αφορά το δικαστικό κομμάτι, ομόφωνα αθώοι κρίθηκαν ο επιχειρηματίας και πρόεδρος του Ολυμπιακού, Βαγγέλης Μαρινάκης και ακόμη 27 άτομα για την αποκαλούμενη υπόθεση των «στημένων αγώνων του ποδοσφαίρου».

«Απογείωση» στο Mega - Πανικός στο κανάλι (Video)

Ξεσήκωσε τους τηλεθεατές μέσω του Mega η Νατάσσα Θεοδωρίδου την παραμονή των Χριστουγέννων, σαρώνοντας σε τηλεθέαση σε όλα τα κοινά.

Ρεβεγιόν με τη Νατάσα Θεοδωρίδου στο Mega έκαναν οι τηλεθεατές την παραμονή των Χριστουγέννων. Η εκπομπή "Χριστούγεννα με τη Νατάσσα στο Mega" καθήλωσε το τηλεοπτικό κοινό και κυριάρχησε του ανταγωνισμού σε όλα τα κοινά σκαρφαλώνοντας στην πρώτη θέση, την παραμονή των Χριστουγέννων, χθες Πέμπτη (24/12).

Συγκεκριμένα, η εκπομπή σημείωσε σαρωτική πρωτιά τόσο στο δυναμικό κοινό 18-54 με ποσοστό 26,3% (ΣΚΑΙ:11,3%, ALPHA:10,5%, ΑΝΤ1:7,5%, STAR:7,5%), όσο και στο σύνολο του κοινού με ποσοστό 22,4% % (ΣΚΑΙ:16,8%, ALPHA:9,4%, ΑΝΤ1:7,4%, STAR:7,0%).

Οι αξεπέραστες ερμηνείες της σπουδαίας τραγουδίστριας και της παρέας της κράτησαν τους τηλεθεατές συντονισμένους στο MEGA εκτινάσσοντας τα ποσοστά της τηλεθέασης στα ύψη και φτάνοντας σε επίπεδο λεπτού στο δυναμικό κοινό 18-54 μέχρι και το 39,6%. Κατά μέσο όρο την εκπομπή παρακολούθησαν 915.000 τηλεθεατές, ενώ η κάλυψη έφτασε τους 3.114.000 τηλεθεατές.

 

Viral

Ροή ειδήσεων

Share