Τρίτη, 28 Σεπτεμβρίου 2021

Έμεινε έγκυος μετά από 17 χρόνια - Όταν το ανακοίνωσε στον άντρα της... (Video)

Η αντίδρασή του αδιανόητη

1 Φεβρουαρίου 2021 16:16
Έμεινε έγκυος μετά από 17 χρόνια - Όταν το ανακοίνωσε στον άντρα της... (Video)
Από Γιάννης Κυριακόπουλος

Μία γυναίκα από την Βιρτζίνια των Ηνωμένων Πολιτειών της Αμερικής, έμεινε έγκυος μετά από 17 χρόνια προσπαθειών, με την αντίδραση του συζύγου της να είναι πραγματικά αδιανόητη.

Η Ντάνα είπε στο BuzzFeed, ότι η ίδια και ο άντρας της, Άρκελ, ξεκίνησαν τις προσπάθειες για να αποκτήσουν παιδί αμέσως μετά τον γάμο τους, δηλαδή 17 χρόνια πριν! Ενώ, σε ένα σοκαριστικό περιστατικό μία θεία πήγε για υπερηχογράφημα την έγκυο ανιψιά της, μόλις όμως κοίταξε την oθόνη έπαθε το σοκ της ζωής της.

Είπε ότι υπέθεταν ότι δεν θα είχαν κανένα πρόβλημα στο να αποκτήσουν παιδιά. “Είχαμε σχεδιάσει τα πάντα”, ανέφερε.

Αλλά το ζευγάρι έδωσε αγώνα. Η Ντάνα ανέφερε ότι γέννησε ένα θνησιγενές παιδί και είχε 4 αποβολές. Πριν από 5 χρόνια περίπου, ανέφερε, ότι αποφάσισαν να εγκαταλείψουν το όνειρό τους να γίνουν γονείς.

“Απλά δεν μπορούσαμε να κάνουμε παιδί, οπότε αποφασίσαμε να τα παρατήσουμε”, ανέφερε. Πρόσφατα όμως, η Ντάνα σοκαρίστηκε όταν ανακάλυψε πως ήταν πέντε μηνών έγκυος.

Ανέφερε ότι είχε κάποιες ενδείξεις ότι κάτι συμβαίνει, όταν συνέχιζε να περπατάει με τους φίλους της, αλλά δεν έχανε βάρος, όπως παλιότερα.

Πήγε στο γιατρό και έμαθε πως είναι έγκυος. Όταν έμαθε πόσο μηνών ήταν, άρχισε να σχεδιάζει με την οικογένειά της τον καλύτερο τρόπο για να το ανακοινώσει στον άντρα της.

“Ήμουν εκστασιασμένη”, είπε. “ Δεν είχαμε σχεδιάσει τίποτα. Δεν προσπαθούσαμε”.

Αποφάσισε να κάνει έκπληξη στον άντρα της, βάζοντας κουλουράκια στον φούρνο και δίπλα σ’ αυτά μια εικόνα από τον υπέρηχο. Μετά βιντεοσκόπησε την αντίδρασή του για να την δείξει στους συγγενείς τους.

Δείτε το συγκινητικό βίντεο:

 

Viral

Ροή ειδήσεων

Share