Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

Σάλος με παράνομο swingers party - Οι καλεσμένοι έκαναν έρωτα πάνω στα τραπέζια (photo)

Πικάντικες λεπτομέρειες

29 Ιανουαρίου 2021 22:08
Σάλος με παράνομο swingers party - Οι καλεσμένοι έκαναν έρωτα πάνω στα τραπέζια (photo)
Από Γιάννης Κυριακόπουλος

Μεγάλες αντιδράσεις προκάλεσε ένα εστιατόριο στη Βραζιλία, που φέρεται να φιλοξένησε ένα swingers party, στο οποίο οι καλεσμένοι έκαναν έρωτα πάνω στα τραπέζια ενώ η πανδημία του κορωνοϊού είναι σε έξαρση στη χώρα. Ενώ, το 2012 η παγκόσμια πρωταθλήτρια στον στίβο, 38χρονη Λόλη, κατά κόσμον Λόρι Σούζαν Τζόουνς, είχε αποκαλύψει πως είναι παρθένα και είχε πει πως θα κάνει πρώτη φορά έρωτα όταν...

Το πάρτι έγινε γνωστό από αναρτήσεις στο Twitter και έγινε το Σάββατο στην Κουριτίμπα της Βραζιλίας. Σύμφωνα με τοπικά ΜΜΕ που επικαλείται η Mirror, το πάρτι έγινε για το προσωπικό του εστιατορίου και άρχισε αφότου το κατάστημα έκλεισε για το κοινό. Οι υπάλληλοι λέγεται ότι επιδόθηκαν σε σεξουαλικές πράξεις πάνω στα τραπέζια, όπου πριν λίγο έτρωγαν οι πελάτες.

Το εστιατόριο «Izakaya Hyotan» που κατονομάστηκε ως η «η πέτρα του σκανδάλου» είναι μια σχετικά καινούρια επιχείρηση και μάλιστα είχε επαινεθεί τον Μάρτιο όταν έκλεισε εθελοντικά για να βοηθήσει στον περιορισμό της εξάπλωσης του κορονοϊού.

Το υπουργείο Δικαιοσύνης σχολίασε ότι «γνωρίζει ήδη τα γεγονότα και ξεκινά έρευνα για να διερευνήσει τι συνέβη».

24χρονη έκανε 6 φορές σ@ξ την ημέρα με τον 25χρονο σύντροφό της - Ξαφνικά σταμάτησαν...

24χρονη έκανε 6 φορές σ@ξ την ημέρα με τον 25χρονο σύντροφό της μετά την γέννηση των διδύμων τους όμως, ανατριχιάζει και μόνο στη σκέψη ότι θα την αγγίξει ο σύντροφος της! Ενώ, σάλος έχει προκληθεί στη Βρετανία, καθώς μια μητέρα τριών παιδιών «κάθεται στο σκαμνί» με την κατηγορία ότι έκανε σ@ξ με ένα 14χρονο αγόρι!

Το ζευγάρι συνήθιζε να το κάνει μέχρι και 6 φορές την ημέρα όμως αυτό σταμάτησε μετά τη γέννηση των παιδιών τους. Πριν από δυο χρόνια η Amy έφερε στον κόσμο δίδυμα αγοράκια. Από τότε δεν μπορεί καν να σκεφτεί το σ@ξ. Φοβάται ότι ο σύντροφος της θα κουραστεί από αυτή την ανέραστη ζωή. Για να τον ευχαριστήσει, του πρότεινε να το κάνει με μια άλλη γυναίκα.

Ο James, 25 ετών, όμως θέλει μόνο την Amy και θα σταθεί στο πλάι της. «Της είπα ότι δεν είμαι μαζί της μόνο για το κρεβατι.Χάσαμε μαζί την παρθενιά μας. Ήταν και είναι η μόνη γυναίκα με την οποία το έχω κάνει. Είναι η μητέρα των παιδιών μου,» λέει ο James.

Πριν την γέννα, το ζευγάρι είχε μια πολύ έντονη ερωτική ζωή. Η γέννηση όμως των παιδιών τους, τον Μάιο του 2014 άλλαξε τα πάντα. Τη μια και μόνη φορά που συμφώνησε να προσπαθήσουν να το κάνουν, ο πόνος ήταν τόσο έντονος που αναγκάστηκαν να σταματήσουν. Η Amy διαγνώστηκε με δυσπαρευνία, δηλαδή επώδυνη σεξουαλική επαφή.

24χρονη έκανε 6 φορές σ@ξ την ημέρα με τον 25χρονο σύντροφό της

Ο γιατρός, της έκανε εξετάσεις αλλά τα αποτελέσματα δεν έδειξαν ότι υπήρχε κάποιο σωματικό πρόβλημα, οπότε υπέθεσαν ότι οι λόγοι ήταν ψυχολογικοί.

Η Αmy είπε: «Αγαπώ πολύ τον James και δεν θέλω να τον χάσω. Νιώθω φοβερές τύψεις επειδή δεν μπορώ να του δώσω αυτό που θέλει. Του έχω πει ότι αν θέλει, θα μπορούσα να του βρω μια γυναίκα να το κάνει. Κάποια που θα εμπιστευόμουν αλλά όχι μια καλή μου φίλη. Ο James όμως μου είπε ότι δεν θέλει καμία άλλη γυναίκα εκτός από εμένα. Τον εμπιστεύομαι απόλυτα. Δεν θα με απατήσει αλλά φοβάμαι ότι θα αρχίσει να με μισεί».

Όταν η Amy σταμάτησε να θέλει να το κανουν, την ρώτησε αν είχε εξωσυζυγική σχέση. «Νόμιζα ότι έκανε σεξ με κάποιον άλλο επειδή η Amy που ήξερα δεν θα άντεχε τόσο μεγάλο χρονικό διάστημα χωρίς σεξ».

Είπε ότι η αποχή από το σεξ είναι δύσκολη αλλά «ελπίζω ότι σταδιακά τα πράγματα θα γίνουν όπως πριν».

 

Viral

Ροή ειδήσεων

Share