Παρασκευή, 19 Απριλίου 2024

Μητέρα φορούσε μάσκα για 12 χρόνια - Όταν την έβγαλε αποκαλύφθηκε κάτι σοκαριστικό για τον άντρα της (photo)

Συγκλονίζει με την ιστορία και παραδίδει μαθήματα ζωής

26 Ιανουαρίου 2021 11:33
Μητέρα φορούσε μάσκα για 12 χρόνια - Όταν την έβγαλε αποκαλύφθηκε κάτι σοκαριστικό για τον άντρα της (photo)
Από Γιάννης Κυριακόπουλος

Μια μητέρα φορούσε μάσκα για 12 χρόνια, και όταν την έβγαλε αποκαλύφθηκε κάτι σοκαριστικό για τον άντρα της, με την ιστορία της πραγματικά να συγκλονίζει και να μας παραδίδει μαθήματα ζωής.

Η ζωή μιας 28χρονης πήρε ξαφνικά μία περίεργη τροπή. Η Saundra είχε δύο παιδιά και μια ευτυχισμένη ζωή, μέχρι που ο άντρας της άρχισε να την κακοποιεί σωματικά και πνευματικά.

Η Saundra είχε τόσο άσχημα τραύματα που το πρόσωπο της μολύνθηκε και η λοίμωξη άρχισε να το τρώει. Όταν τελικά πήγε στο νοσοκομείο, της είπαν ότι της έμεναν τρεις μέρες. Αλλά επιβίωσε και ήταν αρκετά δυνατή ώστε να σώσει τον εαυτό της και τα παιδιά της από τον πρώην σύζυγο της.

Και για 12 χρόνια κρατούσε τα τραύματα της κρυμμένα πίσω από μάσκα που φορούσε κάθε φορά που κυκλοφορούσε δημοσίως. Μια μέρα γνώρισε την Deborah Alessi. H Deborah, η οποία παλιότερα ήταν και η ίδια θύμα κακοποίησης, είχε έναν μη κερδοσκοπικό οργανισμό μαζί με τον άντρα της, το Face Forward, με σκοπό να παρέχουν βοήθεια σε αδύναμες γυναίκες.

Στήριξαν πλήρως την Saundra και την βοήθησαν να σταθεί ξανά στα πόδια της. Της παρείχαν ψυχολογική θεραπεία και ο άντρας της Deborah, ο οποίος είναι χειρούργος, την εγχείρησε ώστε να μπορεί να ανοίγει ξανά το δεξί μάτι και το στόμα της για να φάει.

Μητέρα φορούσε μάσκα για 12 χρόνια

Σήμερα, η Saundra δεν έχει πρόβλημα να ζει χωρίς μάσκα. «Αν μπορώ να μιλήσω σε ένα άτομο και να του δώσω την ελπίδα ότι αυτό δεν χρειάζεται να του συμβαίνει, νομίζω ότι αυτή είναι η δουλειά μου», είπε η Saundra. Ενώ, μια 28χρονη μητέρα αρνήθηκε να κάνει έκτρωση και γέννησε ένα παραμορφωμένο μωρό χωρίς μάτια!

 

Viral

Ροή ειδήσεων

Share