Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

Αποκάλυψη Super Κική μετά την αποβολή της: «Δεν έχω πάει ποτέ στη ζωή μου...» (photo)

Δύσκολη περίοδος για την Influencer

2 Αυγούστου 2022 08:15
Αποκάλυψη Super Κική μετά την αποβολή της: «Δεν έχω πάει ποτέ στη ζωή μου...» (photo)
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Μια από τις δυσκολότερες περιόδους της ζωής της διανύει η Super Κική. Πριν από μερικές ημέρες η γνωστή Influencer ανακοίνωσε στους διαδικτυακούς της φίλους πως απέβαλε.

Τώρα προσπαθεί να σταθεί και πάλι στα πόδια της. Έτσι αποφάσισε να πάει διακοπές με τους φίλους της. Όπως είπε η ίδια δεν έχει πάει ποτέ κανονικές διακοπές.

«Αύριο φεύγουμε Ικαρία με τη Φαίη Μανουσάκη και είμαι πολύ χαρούμενη γιατί το’ χα καημό να πάω», ανέφερε αρχικά ενώ σε δεύτερη ανάρτηση συμπλήρωσε: «Δεν έχω πάει ποτέ στη ζωή μου κανονικές διακοπές», έγραψε η Super Κική.

Αποκάλυψη Super Κική μετά την αποβολή της

«Τράβα ψόφα ρε μ@λ@κ@»! «Επίθεση» της Super Κική σε όσους κάνουν κριτική στους influencers (Video)

Η Super Κική εξαπέλυσε σφοδρή επίθεση σε όσους ασκούν κριτική στους influencers μετά τα όσα συνέβησαν με τον Αλέξανδρο Κοψιάλη. Ο διάσημος YouTuber και influencer συνεχίζει να δέχεται σφοδρή κριτική μετά το βίντεο που δημοσίευσε για τον βιασμό της 24χρονης στη Θεσσαλονίκη. Παράλληλα, ο Αλέξανδρος Κοψιάλης δέχεται επικρίσεις και για τα likes που έκανε σε ομοφοβικά σχόλια κατά του Ηλία Γκιώνη.

Ο γνωστός ακτιβιστής ήταν αυτός που δημοσίευσε την υπόθεση με τον Στάθη Παναγιωτόπουλο και το revenge porn βίντεο με πρώην σύντροφό του, όπως και την καταγγελία που έκανε η Γεωργία Μπίκα για τον ομαδικό βιασμό της σε ξενοδοχείο στη Θεσσαλονίκη.

Στα social media έχει δημιουργηθεί το hashtag #cancel_kopsialis, την ώρα που ολοένα και περισσότεροι χρήστες καλούν τον κόσμο να προχωρήσει σε «μποϊκοτάζ», να κάνουν unfollow και να μη συμμετέχουν σε διαγωνισμούς influencers.

Το μήνυμα που στέλνει η Σούπερ Κική για τα πικρόχολα σχόλια κατά των influencers

«Άμα ζηλεύεις που εγώ με τον άλφα, βήτα τρόπο με ακολούθησαν 10, 20, 50.000 κόσμος και για κάποιο λόγο βγάζω και κάποια λεφτά, άμα δεν το αντέχεις, τράβα ψόφα ρε μ@λ@κ@ αν είναι να τη βγάζεις την κ@λοχολή σου» αναφέρει η Σούπερ Κική στο βίντεο που δημοσίευσε στα social media.

TAGS
 

Influencer

Ροή ειδήσεων

Share