Πέμπτη, 25 Απριλίου 2024

Soula Glamorous: Γι' αυτό «έπεσε» το προφίλ της στο Instagram - Ποια είναι η διάσημη περσόνα

Λύθηκε το μυστήριο! Η αποκάλυψη της Δήμητρας Αλεξανδράκη

7 Σεπτεμβρίου 2021 08:24
Soula Glamorous: Γι' αυτό «έπεσε» το προφίλ της στο Instagram - Ποια είναι η διάσημη περσόνα
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Αναστάτωση προκάλεσε στους χρήστες του Instagram η είδηση πως ο λογαριασμός της Soulas Glamorous έπεσε. Η μυστηριώδης περσόνα είναι αδιαμφισβήτητα μία από τις πιο πολυσυζητημένες του ελληνικού Διαδικτύου, καθώς οι αναρτήσεις της γίνονται συχνά viral, είτε για το καυστικό τους χιούμορ είτε για τις αποκαλύψεις τους.

Από προχθές ωστόσο οι περισσότεροι από 400.000 followers της δεν μπορούν να τις απολαύσουν, καθώς όσοι την αναζήτησαν διαπίστωσαν έκπληκτοι πως «ο χρήστης δεν υπάρχει».

Πολλοί μάλιστα φοβήθηκαν ότι η γνωστή influencer αποφάσισε να αποσυρθεί από τα διαδικτυακά… κοινά, αφήνοντας πίσω της ένα δυσαναπλήρωτο κενό, ωστόσο τη λύση έδωσε η Δήμητρα Αλεξανδράκη.

Το διάσημο μοντέλο, σε story που ανέβασε στο Instagram με το hastag #FreeSoulaGlamorous αποκάλυψε ότι η Soula επικοινώνησε μαζί της μέσω ενός φίλου της, προκειμένου να βάλει τα πράγματα στη θέση τους.

«Αν το μήνυμα του συγκεκριμένου παιδιού είναι αληθινό, υπάρχει τεχνικό πρόβλημα λόγω πολλών dm μηνυμάτων», υποστηρίζει η Δήμητρα Αλεξανδράκη, προσθέτοντας: «Λογικά θα επανέλθει το προφίλ σε λίγες ημέρες».

Soula Glamourous και Δήμητρα Αλεξανδράκη

Ποια είναι η Soula Glamorous

Η πραγματική ταυτότητα της Soulas Glamorous κρατείται επτασφράγιστο μυστικό, καθώς κανείς δεν γνωρίζει αν πρόκειται καν για άντρα ή γυναίκα ή με τι ασχολείται.

Το μόνο που δεν χωρά αμφιβολία είναι πως βρίσκεται… μέσα στα πράγματα και κινείται στις παρυφές της showbiz. Το χιούμορ της, η ειλικρίνειά της και κυρίως οι συμβουλές στους followers την έχουν αναδείξει σε μια από τις μεγαλύτερες και γνωστότερες ινφλούενσερ της χώρας, με περισσότερους από 400 χιλιάδες ακόλουθους.

 

Influencer

Ροή ειδήσεων

Share