Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

Χριστίνα Μπόμπα: Με στερητικό σύνδρομο μετά τη γέννα - Δύσκολες στιγμές για την influencer

Δείτε την ανάρτησή της που λέει τι της λείπει

21 Ιουλίου 2021 10:35
Χριστίνα Μπόμπα: Με στερητικό σύνδρομο μετά τη γέννα - Δύσκολες στιγμές για την influencer
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Την καλύτερη περίοδο της ζωής της διανύει η Χριστίνα Μπόμπα. Η γνωστή Influencer έγινε πριν λίγο καιρό μανούλα, καθώς έφερε στον κόσμο τα δίδυμα κοριτσάκια της και είναι πιο ευτυχισμένη από ποτέ.

Βεβαίως με δύο μωρά στο σπίτι η καθημερινότητά της είναι δύσκολη αλλά έχει επιστρατεύσει τη μητέρα της, αλλά και τη μητέρα του Σάκη Τανιμανίδη για βοήθεια. Καθημερινά, όταν βρίσκει τον χρόνο, ενημερώνει τους διαδικτυακούς της φίλους για το πώς περνούν οι ώρες με τα δίδυμα και αναρτά φωτογραφίες της με στιγμές μαζί τους.

Ωστόσο επέλεξε να κάνει μια διαφορετική ανάρτηση. Η 33χρονη ένιωσε μια μελαγχολία και θέλησε να πει στους followers της ότι της λείπουν και ότι τους στέλνει πολλά φιλιά. Πριν γεννήσει ήταν πολύ ενεργή στα social media και όπως είναι φυσικό αυτόν τον καιρό νιώθει πιο απόμακρη.

«Heeeey… μου λείψατε! Μπορεί τις τελευταίες μέρες, για τον ωραιότερο λόγο του κόσμου, να έχω πάρει ένα “off” από τα social (…και από τον έξω κόσμο γενικότερα), αλλά να… μου λείπετε πολύ και σας στέλνω πολλά πολλά πολλά φιλιά!», έγραψε χαρακτηριστικά η Χριστίνα Μπόμπα.

Δείτε την ανάρτησή της παρακάτω:

Χριστίνα Μπόμπα

Έξαλλη Χριστίνα Μπόμπα: «Δεν χρειάζεται να με βρίζετε. Όπως και εγώ δεν βρίζω εσάς»

Λίγες ημέρες μετά από τη γέννηση των διδύμων η Χριστίνα Μπόμπα έκανε την Τρίτη το εμβόλιο για τον κορωνοϊό.

Η Χριστίνα αποφάσισε αργότερα να απαντήσει στα instastories σε κάποια υβριστικά σχόλια που δέχτηκε:

«Μόλις έκανα το εμβόλιο και είμαι πολύ χαρούμενη γι’ αυτό. Ήθελα να το μοιραστώ μαζί σας. Ήθελα να πω ότι από την μέρα που μίλησα στον ΣΚΑΪ και είπα την άποψή μου σχετικά με τον εμβολιασμό, όσοι έχετε αντίθετη άποψη και πιστεύετε κάτι διαφορετικό από μένα… δεν χρειάζεται να με βρίζετε. Όπως και εγώ δεν βρίζω εσάς που έχετε άλλη άποψη από μένα. Επίσης σε όσους έχουν αυτές τις θεωρίες συνωμοσίας και λέτε ότι πληρωνόμαστε για να διαφημίζουμε το εμβόλιο, έχω να πω ότι γελάω, γελάω πολύ. Με βλέπετε χαρούμενη γιατί έκανα κάτι καλό για τους γύρω μου και τις κόρες μου».

Όπως ξέρουμε τα αρνητικά σχόλια στο διαδίκτυο πάνε κι έρχονται ωστόσο δεν σταμάτησαν εκεί καθώς κάποιο από τους followers της δεν δίστασαν να την κατηγορήσουν πως λέει ψέματα για το εμβόλιο καθώς σε άλλο χέρι φαίνεται ότι το έκανε στην πρώτη φωτογραφία που δημοσίευσε και σε άλλο χέρι στο βίντεο.

Η Χριστίνα Μπόμπα δεν έκρυψε την ενόχλησή της και ανέβασε απευθείας δύο νέες φωτογραφίες στις οποίες εξηγεί πως οι εικόνες αντιστρέφονται όταν βγάζει selfie από το κινητό της.

Δείτε τις εικόνες και το βίντεο της παρακάτω:

Έξαλλη Χριστίνα Μπόμπα

 

Influencer

Ροή ειδήσεων

Share