Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

Θέμης Κανέλλος: Ανιψιός πασίγνωστου τραγουδιστή ο πρώην παίκτης του Big Brother! Η σοκαριστική εξομολόγησή του

«Ο μπαμπάς μου με έσπασε στο ξύλο 13 χρονών γιατί είπα είμαι π@@στ@ς»

8 Ιουνίου 2021 13:36
Θέμης Κανέλλος: Ανιψιός πασίγνωστου τραγουδιστή ο πρώην παίκτης του Big Brother! Η σοκαριστική εξομολόγησή του
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Ο Δημήτρης Κανέλλος, αποκαλύπτει στο ΣΟΥ ΚΟΥ Family και την Μαρία Βλάχου τη συγγένειά του με τον Θέμη από το Big Brother. Ο Θέμης Κανέλλος είναι ανιψιός του γνωστού τραγουδιστή!

«Είμαι ο αδελφός του μπαμπά του. Εξού και έχουμε και το ίδιο επώνυμο. Ο Θέμης είναι ένα ταλαντούχο παιδί», λέει ο Δημήτρης Κανέλλος.

Από πολύ μικρός, o Θέμης Κανέλλος αγάπησε το μακιγιάζ κι έτσι, το έκανε επάγγελμα και το συνδύασε με το κανάλι του στο YouTube. Μπαίνοντας στο Big Brother, ο ίδιος είχε δηλώσει:

«Όταν με βλέπει έξω ο κόσμος με μακιγιάζ, θα με κοιτάξει λίγο περίεργα αλλά μετά, όσους έχω γνωρίσει, μου μιλάνε πάρα πολύ γλυκά και όμορφα. Πιστεύω ότι απλά φοβούνται λίγο στην αρχή το διαφορετικό. Όπως όλοι μας. Όταν άρχισα να ασχολούμαι με το μακιγιάζ δεν είχα κανένα θέμα να βγω έξω, μέχρι που κάποια στιγμή μου έτυχε ένα περιστατικό που με φώναξαν πουσ@@.

Έχει τύχει να δεχτώ κάπως επίθεση, δεν ήταν ακριβώς ξύλο. Με έπιασαν και με έβαλαν στον τοίχο. Ήταν από τα χειρότερα πράγματα που μου έχουν συμβεί. Νόμιζα πως εκείνη τη στιγμή πραγματικά θα πεθάνω αλλά δεν πέθανα».

Ο Θέμης Κανέλλος, που ξεχώρισε με την προσωπικότητα και τον χαρακτήρα του στο παιχνίδι, σε μια πρόσφατη συνέντευξή του στο On Time αποκάλυψε πως έχει πέσει κι εκείνος θύμα σεξουαλικής παρενόχλησης και μάλιστα σε μικρή ηλικία.

Κόλαφος ο Θέμης Κανέλλος: «Ο μπαμπάς μου με έσπασε στο ξύλο 13 χρονών γιατί είπα είμαι π@@στ@ς»

Κόλαφος ήταν ο Θέμης Κανέλλος με μια ανάρτηση στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram, με αφορμή τις αναφορές που κάνουν στο προφίλ του, λόγω των προκλητικών φωτογραφιών που δημοσιεύει. Επίσης, διαβάστε εδώ, ακόμα μία σοκαριστική εξομολόγηση από τον πρώην παίκτη του Big Brother, Θέμη Κανέλλο.

Ο πρώην παίκτης του Big Brother, χαρακτηριστικά δήλωσε πως δεν φοβάται, αφού έχει περάσει πολύ δύσκολες στιγμές στη ζωή του, λόγω της σεξουαλικότητας του.

Η ανάρτηση - κόλαφος του Θέμη Κανέλλου

«Να φοβηθω? Εγω? Που στα 13 μου όταν ο μπαμπάς μου με ρώτησε είσαι πουσ*ς? Του απάντησα με περηφάνια -Ναι Είμαι.. Και με έσπασε στο ξύλο.. εγώ? που στα 15 πήγαινα σχολείο με μακιγιάζ και ένιωθα πιο ΘΕΑ από ποτέ και ας έπαιρνα σχόλια στο Youtube που μου έλεγαν να πεθάνω.. εγώ?

Που αμέτρητες φορές που με ειχαν διώξει οι γονείς μου απο το σπίτι απλα επειδή ήμουν ΕΥΤΥΧΙΣΜΈΝΟΣ και ΔΕΝ ΝΤΡΕΠΌΜΟΥΝ για τον ευατο μου.. Εγω? Που στα 18 αποφάσισα να παω κόντρα σε οτι πιστεύει ΟΛΗ η ΣΚ@ΤΟκοινωνια και να βγω δημόσια στην τηλεοραση και να δείξω τον πραγματικό μου εαυτό για να εχουμε επιτέλους ορατότητα? Εεε Οχι αγαπη εγω δεν φοβάμαι μερικές αναφορές, εγώ έχω νιώσει το μαχαίρι στο λαιμό μου για να με σκοτώσουν επειδή είμαι γκέι.. Δεν Φοβάμαι και δεν θα έπρεπε ΚΑΝΕΙΣ να φοβάται»... εγώ?»

Θέμης Κανέλλος

 

Influencer

Ροή ειδήσεων

Share