Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

Ιωάννα Τούνη: «Έπιασε τον Μάη» στην παραλία και «γονάτισε» το Instagram (photo)

Aναστέναξε το ανδρικό κοινό

2 Μαΐου 2021 17:58
Ιωάννα Τούνη: «Έπιασε τον Μάη» στην παραλία και «γονάτισε» το Instagram (photo)
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Η Ιωάννα Τούνη αποφάσισε να πιάσει τον Μάη στα καταγάλανα νερά της θάλασσας. Η επιχειρηματίας και influencer, επισκέφθηκε τα Σύβωτα και απόλαυσε τα κρυστάλλινα νερά που διαθέτει η περιοχή καθώς και το μαγευτικό τοπίο. Ενώ, δείτε την γνωστή influencer να μιλά για το άγριο μπούλινγκ που δέχθηκε στο Δημοτικό από συμμαθητές της!

Έτσι φορώντας το αποκαλυπτικό της μαγιό, βρήκε την κατάλληλη γωνία και πόζαρε με λάγνο βλέμμα. Το αποτέλεσμα άκρως αισθησιακό, και όπως ήταν αναμενόμενο η φωτογραφία της στο instagram συγκέντρωσε για ακόμη μια φορά χιλιάδες like και σχόλια.

«Καλό μήνα παιδάκια μου αγαπημένα! Κανένας άλλος εδώ μέσα που να έκανε μπάνιο στην θάλασσα σήμερα?», έγραψε στην λεζάντα που συνοδεύει τη φωτογραφία.

Ιωάννα Τούνη: Έβγαλε την πιο απαγορευμένη φωτογραφία της με τη βοήθεια της... μαμάς της!

Ιωάννα Τούνη: Η πασίγνωστη Θεσσαλονικιά συνεχίζει να παίζει τα social media στα δάχτυλα όπως μόνο αυτή ξέρει, ανεβάζοντας τη μία φωτογραφία μετά την άλλη.

Η τελευταία που έβαλε στο προσωπικό της προφίλ στο instagram ήταν ιδιαίτερη, ωστόσο. Γιατί; Πολύ απλά γιατί επεδείκνυε το δυνατό της σημείο, όμως πέραν τούτου το κλου της υπόθεσης ήταν πως τη φωτογραφία την τράβηξε η… μητέρα της!

«Πόσο κριντζάρεις μόλις σου πω πως φωτογράφος ήταν η μαμά μου; ????❤️????», ήταν το σχόλιο της Ιωάννας, που προκάλεσε τεράστια έκπληξη. Ενώ, όπως έχει πει: "Δεν έχω κάνει ποτέ σ@ξ επί πληρωμή - Δεν είχα ποτέ πλούσιο σύντροφο"

Δείτε παρακάτω και τη φωτογραφία και θα καταλάβετε το γιατί:

Ιωάννα Τούνη: Οι πόζες σε πλούσια παραλία του Ντουμπάι

Η Τούνη είναι, μάλλον, μεταξύ των δεύτερων, καθώς στην τελευταία της φωτογραφία απεικονίζεται στην παραλία Τζουμέιρα του Ντουμπάι, η οποία βρίσκεται στην… πλούσια πλευρά της περιοχής, με αξιοθέατα, όπως το «Μπουρζ Αλ Αράμπ», ενώ νωρίτερα φαινόταν να σπάει πιάτα και να το γλεντά.

Κάπως έτσι, φυσικά, είναι κανείς να σκέφτεται… τις δύσκολες στιγμές που ζει στο Ντουμπάι η Ιωάννα Τούνη, η οποία δέχεται κατά κύριο λόγο αποθεωτικά σχόλια στο Instagram, λογικά από… συμπάσχοντες στην φτώχεια της.

 

Influencer

Ροή ειδήσεων

Share