Παρασκευή, 19 Απριλίου 2024

Πτήσεις για Άμπου Ντάμπι από 0,38 ευρώ με επιστροφή!

Φεύγω για... Άμπου Ντάμπι, μπάι μωρό μου μπάι

10 Ιανουαρίου 2021 11:49
Πτήσεις για Άμπου Ντάμπι από 0,38 ευρώ με επιστροφή!
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Μοναδική προσφορά από την Wizz air με πτήσεις που ξεκινούν από μόλις 0,19€ η μετάβαση για τον νέο προορισμό της εταιρίας από Αθήνα και Θεσσαλονίκη προς την πρωτεύουσα των Ηνωμένων αραβικών Εμιράτων το Άμπου Ντάμπι που ξεκινάει στις 15/01!

Δεν ξέρουμε αν είναι κάποιο λάθος στο σύστημα κρατήσεων της wizzair ή αν πρόκειται για προωθητική ενέργεια για το νέο της δρομολόγιο, το μόνο σίγουρο είναι πως η τιμή αυτή ισχύει κανονικά καθώς μόλις πραγματοποίησα κράτηση με μόλις 0,38€ με επιστροφή όπως θα δείτε και στην παρακάτω εικόνα.

Με λίγο ψάξιμο θα βρείτε δεκάδες πτήσεις με επιστροφή προς Άμπου Ντάμπι με κόστος μόλις 0,38€ με επιστροφή για τους μήνες Ιανουάριο έως Οκτώβριο. Το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να μπείτε στην ιστοσελίδα της wizzair.com και να προχωρήσετε σε κράτηση.

Το Άμπου Ντάμπι είναι η πρωτεύουσα των Αραβικών Εμιράτων και μπορείτε να συνδυάσετε το ταξίδι με το κοσμοπολίτικο Ντουμπάϊ που βρίσκεται μόλις μιάμιση ώρα οδικώς μακριά και μπορείτε να πάτε εύκολα με τα τακτικά δρομολόγια λεωφορείων που συνδέουν τις δυο πόλεις.

Τελικά δεν πρόκειται για κάποιο error fare αλλά για προωθητική ενέργεια της wizzair όπου προσφέρει 2021 αεροπορικά εισιτήρια με κόστος 0,19€ η απλή μετάβαση. Η προσφορά ύστερα και από την δημοσίευση μας σχεδόν εξαντλήθηκε μέσα σε λίγες ώρες.

Πτήσεις για Άμπου Ντάμπι από 0,38 ευρώ με επιστροφή!

Ποια είναι η αλήθεια;

Η προσφορά αυτή ισχύει αλλά μέσα σ' αυτά θα πρέπει να υπολογίσεις τα αντικείμενα που θα πάρεις μαζί και δεν χρεώνονται καθώς και το τεστ covid που πρέπει να κάνεις από την τσέπη! Επομένως τα πραγματικά έξοδο είναι αρκετά περισσότερα.

 

Travel

Ροή ειδήσεων

Share