Τρίτη, 02 Μαρτίου 2021

SKY Express: Δωρίζει ταξίδι σε οποιονδήποτε προορισμό!

Όλες οι πληροφορίες της ποσφοράς

29 Δεκεμβρίου 2020 16:16
SKY Express: Δωρίζει ταξίδι σε οποιονδήποτε προορισμό!
Από Γιάννης Κυριακόπουλος

SKY Express: Με νέους προορισμούς, νέα αεροσκάφη Airbus και τώρα με νέες υπηρεσίες, η αεροπορική εταιρία εγκαινιάζει τη νέα της εποχή. Παράλληλα, η SKY express, η ταχύτερα αναπτυσσόμενη αεροπορική εταιρεία της Ελλάδας, μέλος του ομίλου IOGR, ανακοινώνει την απόκτηση έξι ολοκαίνουργων αεροσκαφών Airbus, τύπου Α320neo και την άμεση ένταξή τους στο στόλο της εταιρείας.

Το «SKY gift» είναι το νέο προϊόν της ταχύτερα αναπτυσσόμενης αεροπορικής εταιρείας της Ελλάδας, που έρχεται αυτές τις γιορτές με διάρκεια εξαργύρωσης ολόκληρο το 2021.

Το «SKY gift» είναι η e-δωροκάρτα, μία καινοτόμα υπηρεσία φυσικά από την SKY express, για αυτό που ανυπομονούμε περισσότερο. Ένα ταξίδι μέσα στη νέα χρονιά που καλωσορίζουμε σε λίγες ημέρες. Με ποσό επιλογής από 20€ έως 150€, τώρα μπορούμε να δωρίσουμε ένα ταξίδι σε οποιονδήποτε προορισμό του δικτύου της SKY express στο εσωτερικό ή το εξωτερικό.

SKY Express

Ένα μοναδικό δώρο που μπορεί να εξαργυρωθεί μέσα σ’ ολόκληρο το 2021 , είναι η καλύτερη επιλογή δώρου για κάθε σημαντική περίσταση της ζωής των αγαπημένων μας προσώπων: για τις γιορτές, τα γενέθλια, τα ορόσημα της ζωής μας, τον Άγιο Βαλεντίνο, τις επετείους, τις διακοπές ή για κάθε λόγο που αξίζει να προσφέρουμε ένα μοναδικό δώρο στους αγαπημένους μας.

Με μία ιδιαίτερα απλή και γρήγορη διαδικασία, το δώρο φτάνει πάντα στην ώρα του. Το mobile- friendly site της SKY express είναι σχεδιασμένο να διευκολύνει τον καταναλωτή σε κάθε βήμα και για κάθε προϊόν του. Ειδικά για το «SKY gift» τρεις απλές κινήσεις είναι αρκετές και το «SKY gift» φτάνει άμεσα και έγκαιρα στον παραλήπτη του: είσοδος στο skyexpress.gr, επιλογή κράτησης με SKY gift, αποστολή του και η ταξιδιωτική εμπειρία περιμένει τους αγαπημένους μας στον χρόνο που εμείς θα επιλέξουμε.

Στις γιορτές της αγάπης, δείχνουμε την αγάπη μας κάνοντας το καλύτερο «SKY gift» δώρο. Μια ταξιδιωτική εμπειρία, με τη φροντίδα και τις καινοτόμες υπηρεσίες των φτερών της SKY express, με τον επιβάτη πάντα στο επίκεντρο.

 

Travel

Ροή ειδήσεων

Share