Τρίτη, 19 Μαρτίου 2024

Aegean: Η προσφορά που κάνει πάταγο

Τρέξτε να προλάβετε

27 Οκτωβρίου 2020 17:31
Aegean: Η προσφορά που κάνει πάταγο
Από Γιάννης Κυριακόπουλος

Με επίκεντρο τους επιβάτες και την επιθυμία τους για ταξίδι που δε σταματά ποτέ, η AEGEAN εγκαινιάζει τα Tuesday Deals. Μία πλατφόρμα εβδομαδιαίων προσφορών που στόχο έχουν να προσφέρουν στον επιβάτη ευκαιρίες και αφορμές για να ξαναταξιδέψει άμεσα ή και τους επόμενους μήνες. Επίσης, με επίκεντρο τους επιβάτες και την προστασία τους και σκοπό να παραμείνει το αεροπορικό ταξίδι ασφαλές, η AEGEAN βρίσκει τρόπους για να προσφέρει επιπλέον ασφάλεια!

Μπορεί η πανδημία να έχει αλλάξει τον τρόπο με τον οποίο ταξιδεύουμε, ωστόσο η AEGEAN με τα ενισχυμένα μέτρα προστασίας που εφαρμόζει, αλλά και από σήμερα, με τις διαρκείς προσφορές της σε ολόκληρο το δίκτυο εσωτερικού και εξωτερικού, φροντίζει να δημιουργεί συνεχώς ευκαιρίες για να απολαύσουν, όλοι ξανά, την εμπειρία του ταξιδιού.

Από αυτή την εβδομάδα και κάθε Τρίτη, η AEGEAN θα μοιράζεται τα Tuesday Deals, δίνοντας την ευκαιρία στο επιβατικό κοινό για μια ολόκληρη εβδομάδα να αξιοποιήσει τις ελκυστικές προσφορές της. Κάθε Δευτέρα οι συγκεκριμένες προσφορές θα ολοκληρώνονται δίνοντας τη σειρά τους στις ευκαιρίες της επόμενης εβδομάδας.

Τα Tuesday Deals εγκαινιάζουν σήμερα, αγαπημένοι προορισμοί που μας καλούν να τους επισκεφτούμε ξανά: Θεσσαλονίκη, Ηράκλειο, Ρόδος, Μυτιλήνη και Λάρνακα.

Πέντε πόλεις, πέντε προορισμοί στους οποίους, όσες φορές και να ταξιδέψει κανείς δεν είναι ποτέ αρκετό. Ιδανικοί για κάθε εποχή του χρόνου, με φυσική ομορφιά, πολιτισμό, γαστρονομία και μοναδικές ιστορίες που αξίζει να γνωρίσουμε ξανά με έκπτωση έως 50%.

Η προσφορά ισχύει για κρατήσεις έως την επόμενη Δευτέρα, 2 Νοεμβρίου και για ταξίδια που θα πραγματοποιηθούν από 24 Νοεμβρίου έως και το Μάρτιο του 2021.

Επισκεφθείτε την επίσημη ιστοσελίδα της AEGEAN στο www.aegeanair.com, μάθετε περισσότερα για τα Tuesday Deals αυτής της εβδομάδας και μείνετε συντονισμένοι κάθε Τρίτη για να ανακαλύψετε μια νέα προσφορά, μία νέα ευκαιρία να οργανώσετε το επόμενο ταξίδι σας, με την AEGEAN.

TAGS
 

Travel

Ροή ειδήσεων

Share