Τρίτη, 19 Μαρτίου 2024

Aegean προσφορά: Κερδίστε 60 ευρώ έκπτωση για το επόμενο ταξίδι σας - Δείτε πως

Τρέξτε να κλείσετε εισιτήρια

20 Οκτωβρίου 2020 08:53
Aegean προσφορά: Κερδίστε 60 ευρώ έκπτωση για το επόμενο ταξίδι σας - Δείτε πως
Από Γιάννης Κυριακόπουλος

H Aegean Airlines συνεχίζει τις προσφορές και αυτή τη φορά μας δίνει έκπτωση έως και 60 ευρώ για το επόμενο ταξίδι μας.

Συγκεκριμένα, στο Miles+Bonus εμπλουτίζει τις υπηρεσίες της, ώστε να συνεχίσετε να επωφελείστε από το πρόγραμμα της με ακόμα περισσότερες επιλογές. Τώρα, για πρώτη φορά, μας δίνει τη δυνατότητα να αποκτήσουμε έκπτωση στο εισιτήριό μας εξαργυρώνοντας μίλια από το λογαριασμό μας, με τη νέα υπηρεσία Miles+Discount.

Πώς θα αποκτήσετε την έκπτωση;

Αρχικά, συνδεθείτε στον Μiles+Bonus λογαριασμό σας. Έπειτα, επιλέξτε να εξαργυρώσετε μίλια μέσω της υπηρεσίας Miles+Discount. Αφού επιλέξτε το ποσό των μιλίων που θέλετε να εξαργυρώσετε βάσει της έκπτωσης που θέλετε να κερδίσετε, τέλος κάνετε κράτηση στον προορισμό της επιλογής σας, χρησιμοποιώντας τον εκπτωτικό κωδικό και επωφεληθείτε της έκπτωσης.

Aegean: Ακυρώθηκε η πτήση σας τους τελευταίους μήνες; Δείτε τι πρέπει να κάνετε

Πάρα πολλοί ήταν εκείνοι που είχαν προγραμματίσει ένα ταξίδι με πτήση της Aegean Airlines τους προηγούμενους μήνες, αρχής γενομένης τον Μάρτιο του 2020 που άρχισε να δημιουργείται το πρόβλημα με τον κορονοϊό μέχρι και για πολύ πολύ αργότερα.

Το διάστημα που, η μια πτήση ακυρώνονταν μετά την άλλη, πολλοί που είχαν κλείσει εισιτήρια ήθελαν να τα αλλάξουν -ακόμα και αν δεν είχε ακόμα ακυρωθεί η πτήση κ.ο.κ, το αποτέλεσμα... διαβάστε την συνέχεια στο Travelstyle.gr.

Εκπτώσεις 50% στην Aegean

H Aegean Airlines συνεχίζει τις προσφορές και αυτή τη φορά μας ταξιδεύει με έκπτωση 50%! Η προσφορά ισχύει για όλες τις απευθείας πτήσεις και πτήσεις με... διαβάστε αναλυτικά την προσφορά της Aegean στο Travelstyle.gr

TAGS
 

Travel

Ροή ειδήσεων

Share