Τρίτη, 16 Απριλίου 2024

Σκέψεις για μπλόκο σε πτήσεις εξωτερικού - Ποιες χώρες θα αφορά (Video)

Σκοπός να περιοριστούν τα εισαγόμενα κρούσματα κορωνοϊού

30 Σεπτεμβρίου 2020 09:03
Σκέψεις για μπλόκο σε πτήσεις εξωτερικού - Ποιες χώρες θα αφορά (Video)
Από Γιάννης Κυριακόπουλος

Σκέψεις για μπλόκο σε πτήσεις εξωτερικού υπάρχουν στο Μέγαρο Μαξίμου. Ωστόσο, η Ryanair συνεχίζει τις δυνατές προσφορές και αυτή τη φορά μας ταξιδεύει το φθινόπωρο σε πολλές ευρωπαϊκές πόλεις σε τιμές που ξεκινούν από €14,99

Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του Λάμπρου Δεμερτζή στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star, λόγω της αύξησης των κρουσμάτων κορωνοϊού σε μεγάλες χώρες της κεντρικής Ευρώπης, ο ΕΟΔΥ παρατηρεί ανησυχητική αύξηση των κρουσμάτων από το εξωτερικό. Έτσι, η κυβέρνηση εξετάζει το ενδεχόμενο να εφαρμόσει περιοριστικά μέτρα σε πτήσεις από χώρες όπως η Γαλλία, το Βέλγιο, η Πολωνία και η Ολλανδία.

Η κατάσταση είναι τόσο κρίσιμη στις χώρες αυτές που ο πρωθυπουργός της Ολλανδίας, ο καγκελάριος της Αυστρίας και η πρωθυπουργός της Δανίας ακύρωσαν την σημερινή επίσκεψη τους στη χώρα μας και τη συνάντηση με τον Κυριάκο Μητσοτάκη, για να αντιμετωπίσουν την έξαρση του ιού στις πατρίδες τους.

Τραγική εξέλιξη στην αγορά με την Aegean!

Η πανδημία του κορωνοϊού προκάλεσε πρωτόγνωρες συνθήκες στον κλάδο των αερομεταφορών σε ολόκληρη την Ευρώπη Ευρώπη το δεύτερο τρίμηνο του έτους.

Οι περιορισμοί στις μετακινήσεις που επιβλήθηκαν μεταξύ χωρών αλλά και στο εσωτερικό της χώρας οδήγησαν σε μεγάλη πτώση της επιβατικής κίνησης της Aegean Airlines.

Διαβάστε την συνέχεια στο Travelstyle.gr.

Aegean προσφορά: Στην κορυφαία ευρωπαϊκή πρωτεύουσα με ούτε 50 ευρώ!

H Aegean ανακοίνωσε μια προσφορά για απευθείας πτήσεις απλής μετάβασης από Αθήνα προς/από Λονδίνο από €49!

Κάντε κράτηση μέχρι... διαβάστε περισσότερα στο Travelstyle.gr.

 

Travel

Ροή ειδήσεων

Share