Πέμπτη, 25 Απριλίου 2024

Πανικός στην Easyjet - Ώρες αγωνίας

Χαμός σε πτήση!

17 Σεπτεμβρίου 2020 17:17
Πανικός στην Easyjet - Ώρες αγωνίας
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Πανικός επικράτησε στην Easyjet, με τους ανθρώπους της εταιρείας να περνούν ώρες αγωνίας εξαιτίας αναστάτωσης που επικράτησε σε πτήση προς την Ελλάδα, λόγω της κακοκαιρίας «Ιανός», με το 112 να προειδοποιεί μάλιστα τους κατοίκους στην περιοχή.

Συγκεκριμένα, η αγωνία υπήρξε το μεσημέρι της Πέμπτης (17/9) στο αεροδρόμιο της Κεφαλονιάς, όταν αεροσκάφος της easyJet από το Γκάτγουικ δεν μπόρεσε να προσγειωθεί λόγω των ισχυρών ανέμων που έχει προκαλέσει η κακοκαιρία «Ιανός».

Σύμφωνα με την τοπική ιστοσελίδα kefaloniapress.gr η προσγείωση του αεροσκάφους ήταν δύσκολη, ωστόσο λίγο μετά τις 13:45 ο πιλότος κατάφερε να «τιθασεύσει» τους θυελλώδεις ανέμους και να προσγειώσει το αεροπλάνο.

Σημειώνεται ότι οι περιφερειακές ενότητες Ηλείας, Αχαΐας, Αρκαδίας, Αιτωλοακαρνανίας, Μεσσηνίας, Κεφαλονιάς, Ιθάκης και Ζακύνθου τέθηκαν νωρίτερα από τον υφυπουργό Πολιτικής Προστασίας, Νίκο Χαρδαλιά σε κατάσταση «ειδικής κινητοποίησης πολιτικής προστασίας».

Χαμός με την EasyJet - Ανακοίνωση «βόμβα»

Η EasyJet αποφάσισε πως θα αυξήσει την χωρητικότητα της για το τελευταίο τρίμηνο του έτους, καθώς έχει αυξηθεί η ζήτηση.

Ο αερομεταφορέας χαμηλού κόστους δήλωσε ότι θα λειτουργήσει περίπου το 40% της συνήθους χωρητικότητάς του τον Αύγουστο και τον Σεπτέμβριο, από το 30% που είχε ανακοινωθεί αρχικά.

Η ελαφρώς καλύτερη εικόνα των κρατήσεων ήρθε τη στιγμή που ο αερομεταφορέας είχε απευθυνθεί στη βρετανική κυβέρνηση για περισσότερη υποστήριξη στον τομέα των αεροπορικών μεταφορών.

«Τα επίπεδα ζήτησης που καταγράφονται είναι υψηλότερα από τα αναμενόμενα για προορισμούς όπως η Νίκαια, που παραμένουν δημοφιλείς στους πελάτες», δήλωσε ο Johan Lundgren Διευθύνων Σύμβουλος της EasyJet.

Και συμπλήρωσε: «Για τον λόγο αυτόν αποφασίσαμε να επεκτείνουμε το πτητικό μας πρόγραμμά μας στο τέταρτο τρίμηνο αυξάνοντας την χωρητικότητά μας στο 40%».

Προσφορά Volotea: Πτήσεις από 9,00€

Volotea: Οι αεροπορικές εταιρείες ανακοινώνουν σε καθημερινή βάση νέες προσφορές σε πολύ συμφέρουσες τιμές για προορισμούς του εσωτερικού και του εξωτερικού. Εμείς βρήκαμε λοιπόν, μια εκπληκτική προσφορά για πτήσεις προς... Διαβάστε περισσότερα για την προσφορά της Volotea στο Travelstyle.gr

 

Travel

Ροή ειδήσεων

Share