Σάββατο, 20 Απριλίου 2024

Ανακοίνωση «βόμβα» από την Ryanair

Σας αφορά

9 Σεπτεμβρίου 2020 16:11
Ανακοίνωση «βόμβα» από την Ryanair
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Η Ryanair υποβάθμισε τον στόχο για τον αριθμό των επιβατών που θα μεταφέρει παγκοσμίως στα 50 εκατ. έναντι προηγούμενης εκτίμησης (τον Ιούλιο) για 60 εκατ., ενόψει και της θερινής περιόδου, ανέφερε ο διευθύνων σύμβουλος της εταιρείας, Michael O’ Leary.

Η ιρλανδική αεροπορική εταιρεία, η μεγαλύτερη χαμηλού κόστους, τον Ιούλιο περιέκοψε τον στόχο για τους επιβάτες στα 60 εκατ. για τη χρήση μέχρι τον Μάρτιο του 2021, από την πρόβλεψη των 80 εκατ. τον Μάιο. Επίσης, πολλές είναι οι προσφορές της Ryanair για διάφορους προορισμούς της Ευρώπης.

«Τώρα αναμένουμε περίπου 50 εκατ. επιβάτες για όλο το έτος μέχρι το τέλος Μαρτίου» πρόσθεσε, υπολογίζοντας έναν μέσο αριθμό 5 εκατ. επιβατών μηνιαίως στη διάρκεια του χειμώνα.

«Θεωρώ ότι επί του παρόντος, οι αντιδράσεις των κυβερνήσεων που χειρίζονται την κατάσταση είναι περιορισμένες» σημείωσε ο ίδιος.

«Ελπίζουμε να δούμε ένα εμβόλιο, ίσως στο α΄ τρίμηνο του επομένου έτους, αλλά νομίζω πως πρέπει να ξεγράψουμε τον χειμώνα του 2020» υπογράμμισε.

Aegean: Ακυρώθηκε η πτήση σας τους τελευταίους μήνες; Δείτε τι πρέπει να κάνετε

Πάρα πολλοί ήταν εκείνοι που είχαν προγραμματίσει ένα ταξίδι με πτήση της Aegean Airlines τους προηγούμενους μήνες, αρχής γενομένης τον Μάρτιο του 2020 που άρχισε να δημιουργείται το πρόβλημα με τον κορονοϊό μέχρι και για πολύ πολύ αργότερα.

Το διάστημα που, η μια πτήση ακυρώνονταν μετά την άλλη, πολλοί που είχαν κλείσει εισιτήρια ήθελαν να τα αλλάξουν -ακόμα και αν δεν είχε ακόμα ακυρωθεί η πτήση κ.ο.κ, το αποτέλεσμα... διαβάστε την συνέχεια στο Travelstyle.gr.

Volotea - προσφορά: Που σε στέλνει με 19 ευρώ;

Αγαπάτε τα ταξίδια και θέλετε το φετινό καλοκαίρι να μην τελειώσει ποτέ;

Όσο ο καιρός είναι καλοκαιρινός, μπορείτε να απολαύσετε μερικές ακόμα αποδράσεις στα πανέμορφα ελληνικά νησιά κι όχι μόνο!

Δείτε τη μοναδική προσφορά της Volotea και πετάξτε για ... διαβάστε την συνέχεια στο Travelstyle.gr.

TAGS
 

Travel

Ροή ειδήσεων

Share