Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

«Βόμβα» από την Booking: Η συνεργασία που κάνει «πάταγο» στην αγορά

Ακόμη και στην κρίση βρίσκει τις λύσεις

14 Αυγούστου 2020 11:25
«Βόμβα» από την Booking: Η συνεργασία που κάνει «πάταγο» στην αγορά
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

«Βόμβα» έριξε πρόσφατα η Booking, η οποία ξεκίνησε πρόσφατα μια συνεργασία, που κάνει «πάταγο» στη διεθνή αγορά, δείχνοντας ευελιξία απέναντι στην κρίση, ενώ πρόσφατα είχε προχωρήσει σε έτερη έκτακτη ανακοίνωση.

Συγκεκριμένα, η εταιρεία συμφώνησε με την αεροπορική Eurowings και έγινε ο επίσημος ξενοδοχειακός συνεργάτης της. Κάπως έτσι, όποιος κλείνει τα αεροπορικά του εισιτήρια μέσω της πλατφόρμας της Eurowings, αποκτά πρόσβαση στα αγαπημένα του καταλύματα, που προστίθενται στα εισιτήρια της πτήσης.

Η συνεργασία έχει ως σκοπό να επωφεληθούν οι ταξιδιώτες από τις καλύτερες δυνατές τιμές με 24ωρη εξυπηρέτηση και ευέλικτους όρους πληρωμής, ενώ παράλληλα θα έχουν τη δυνατότητα να κερδίζουν μίλια μέσω του προγράμματος Boomerang Club της Eurowings.

Μέχρι αύριο (15/8), μάλιστα, υπάρχει προσφορά, η οποία προβλέπει τριπλασιασμό μιλίων για όσους αξιοποιούν τώρα τη συνεργασία αυτή. Όσοι κλείνουν, λοιπόν, στην εν λόγω αεροπορική εταιρεία για τις διακοπές τους, μπορούν παράλληλα να βρουν το καλύτερο κατάλυμα στην Booking, ή έστω να πάρουν ιδέες για το μέλλον, με 29 εκατομμύρια επιλογές διαθέσιμες παγκοσμίως.

«Η εταιρεία μας επικεντρώνεται πάντα δυναμικά στους πελάτες της και σαν ηγέτης των κρατήσεων σε ξενοδοχεία η συνεργασία με τη Eurowings είναι ιδανική. Οι ταξιδιώτες που μας εμπιστεύονται, μπορούν να διαλέξουν από μια μεγάλη γκάμα επιλογών και να κλείσουν σε ελκυστικές τιμές», δήλωσε για τη συνεργασία αυτή η Άνα Μένκε, υπεύθυνη εξυπηρέτησης πελατών της Booking.

Τάσος Δούσης: Το ονειρικό συγκρότημα με βίλες που προτείνει στη Νάξο - Η βαθμολογία του αγγίζει το 9,1 στην Booking

Αγαπάτε τις πολυτελείς επιλογές διαμονής και σας αρέσει να μένετε σε highend καταλύματα και βίλες ή απλώς σας αρέσει να βλέπετε φωτογραφίες από υπέροχους προορισμούς και υπερπολυτελή ξενοδοχεία;

Ο Τάσος Δούσης σας προτείνει ένα ονειρικό συγκρότημα με βίλες στη Νάξο που προσφέρουν απόλυτη άνεση και πολυτέλεια, με την βαθμολογία του να αγγίζει το 9,1 στην Booking. Μάθετε για ποιο πρόκειται αλλά δείτε και περισσότερες πληροφορίες στο travelstyle.gr

TAGS
 

Travel

Ροή ειδήσεων

Share