Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

Έσκασε «βόμβα» από την Turkish Airlines

Απόφαση-σοκ από την αεροπορική εταιρεία

1 Αυγούστου 2020 12:27
Έσκασε «βόμβα» από την Turkish Airlines
Από Γιάννης Κυριακόπουλος

Η Turkish Airlines σχεδιάζει να ξεκινήσει πτήσεις προς έξι ρωσικές πόλεις από σήμερα 1η Αυγούστου, σύμφωνα με ανακοίνωση που έχει δημοσιευθεί στον επίσημο ιστότοπο της αεροπορικής εταιρείας εταιρείας, όπως μεταδίδει το ρωσικό ειδησεογραφικό πρακτορείο TASS.

«Μετά από μικρή απουσία, επιστρέφουμε...Είμαστε στην ευχάριστη θέση να σας προσφέρουμε ευέλικτες ταξιδιωτικές ευκαιρίες καθώς γνωρίζουμε πόσο δύσκολο είναι να σχεδιάζετε τα ταξίδια σας αυτό το διάστημα», αναφέρεται στην ανακοίνωση. Επίσης, η αεροπορική εταιρεία προχώρησε σε προσφορά έως και 40% για έκπτωση εισιτηρίων σε συγκεκριμένη κατηγορία ανθρώπων.

Η Turkish Airlines σκοπεύει να ξεκινήσει να πραγματοποιεί 14 πτήσεις την εβδομάδα προς τη Μόσχα από την 1η Αυγούστου, 5 πτήσεις την εβδομάδα προς Αγία Πετρούπολη από τις 2 - 3 Αυγούστου, 4 πτήσεις την εβδομάδα προς Καζάν και Ροστόφ, αντίστοιχα, από τις 3 Αυγούστου και 3 πτήσεις την εβδομάδα προς Σότσι και Κρασνοντάρ από τις 5 Αυγούστου, σύμφωνα με τις πληροφορίες.

«Βόμβα» από την Ryanair - Απόφαση-σοκ

Καμία πρόθεση να μειώσει τις πτήσεις της προς την Ισπανία δεν έχει η αεροπορική εταιρεία Ryanair, μετά την «λυπηρή» απόφαση του Λονδίνου να συστήσει στους Βρετανούς πολίτες να αποφεύγουν τα μη απαραίτητα ταξίδια στην ηπειρωτική Ισπανία λόγω της επιδημίας του κορωνοϊού, δήλωσε σήμερα ο επικεφαλής του οικονομικού της τμήματος Νιλ Σόραχαν.

Η Βρετανία επέβαλε αιφνιδιαστικά το Σάββατο καραντίνα δύο εβδομάδων σε όλους τους ταξιδιώτες που φτάνουν στη χώρα από την Ισπανία, μετά την άνοδο των κρουσμάτων της Covid-19 εκεί. Παράλληλα, οι προσφορές από τη Ryanair συνεχίζονται και τώρα μπορείτε να πραγματοποιήσετε ταξίδια στο εξωτερικό αλλά και την Ελλάδα με εισιτήρια μόνο από 9,99 ευρώ!

«Πιστεύω ότι είναι λυπηρό, πολύ απογοητευτικό», σχολίασε ο Σόραχαν. «Δεν έχω αμφιβολία ότι θα δούμε και άλλες εντοπισμένες εστίες και πρέπει να είμαστε αρκετά ευέλικτοι για να τις αντιμετωπίζουμε όπως προκύπτουν τις επόμενες εβδομάδες και μήνες», πρόσθεσε.

Όταν ρωτήθηκε αν η Ryanair εξετάζει να μειώσει τις πτήσεις της προς την Ισπανία, ο Σόραχαν απάντησε ότι δεν σκοπεύει να το κάνει «μεσοπρόθεσμα».

 

Travel

Ροή ειδήσεων

Share