Παρασκευή, 25 Σεπτεμβρίου 2020

Το γιοτ-γίγας του 1,1 δισ. ευρώ με την κρεβατοκάμαρα των 275 τ.μ. – Το μεγαλύτερο του κόσμου

Παλάτι!

30 Ιουλίου 2020 15:40
Το γιοτ-γίγας του 1,1 δισ. ευρώ με την κρεβατοκάμαρα των 275 τ.μ. – Το μεγαλύτερο του κόσμου
Αρθρογράφος: ATHENSMAGAZINE TEAM
ATHENSMAGAZINE TEAM

ΣΥΝΤΑΚΤΙΚΗ ΟΜΑΔΑ

Στα ναυπηγεία της Αμερικής, οι σχεδιαστές πλοίων και οι εργάτες δουλεύουν πυρετωδώς για να ολοκληρώσουν την κατασκευή του Triple Deuce, του μεγαλύτερου γιοτ στον κόσμο.

Η κατασκευή του τρομερού αυτού σκάφους κοστίζει 1,1 δισ. ευρώ, καθώς ο -αγνωστός προς το παρόν- ιδιοκτήτης θέλει να είναι ο κάτοχος του μεγαλύτερου γιοτ στον κόσμο. Μετά το πέρας των εργασιών το σκάφος θα έχει μήκος 222 μέτρα, γεγονός που το κάνει μεγαλύτερο και από ένα κρουαζιερόπλοιο. Με επτά καταστρώματα, δύο πισίνες και μια τεράστια κρεβατοκάμαρα 275 τετραγωνικών μέτρων, το σκάφος πολυτελείας θα βάλει τον πήχη σε δυσθεώρητα ύψη, για αυτούς που θα θέλουν να το ξεπεράσουν.

Το γιοτ-γίγας του 1,1 δισ. ευρώ με την κρεβατοκάμαρα των 275 Τ.Μ.Ο εκπρόσωπος της κατασκευάστριας εταιρείας, Κρεγκ Τιμ, δηλώνει: «Ο πελάτης μας ήθελε να κατασκευάσουμε το μεγαλύτερο γιοτ στον κόσμο, το οποίο θα μείνει αξεπέραστο για πολύ καιρό. Δεν θέλει να χάσει την πρώτη θέση σύντομα». Προς το παρόν, το πιο μεγάλο γιοτ στον κόσμο είναι το Αzzam, που ανήκει στη βασιλική οικογένεια των Ηνωμένων Αραβικών Εμιράτων, με μήκος 180 μέτρα και ισχύ κινητήρα 94.000 ίππων, που το βοηθάει να πιάσει υψηλές ταχύτητες.

Τα τρία μεγαλύτερα γιοτ στον κόσμο τα οποία θα επισκιάσει η άφιξη του Triple Deuce:

Το γιοτ-γίγας του 1,1 δισ. ευρώ με την κρεβατοκάμαρα των 275 Τ.Μ.

Αzzam, 180 μέτρα

Μαγευτικό: Το σούπερ γιοτ του Μπιλ Γκέιτς! Το αστρονομικό ποσό που έδωσε… (photos)

Ο Μπιλ Γκέιτς, ιδρυτής της Microsoft, περίμενε 64 χρόνια για να αγοράσει το πρώτο του ιδιόκτητο σκάφος, που μάλιστα θα κινείται με υδρογόνο! Ποιο είναι το αστρονομικό ποσό που έδωσε για να αποκτήσει το σούπερ-γιοτ;

Το όνομα του σούπερ-γιοτ είναι Aqua και πρόκειται για ένα υπερπολυτελές σκάφος φιλικό προς το περιβάλλον αφού καίει ως καύσιμο υγροποιημένο υδρογόνο, το οποίο... διαβάστε την συνέχεια στο Travelstyle.gr.

 

Travel

Ροή ειδήσεων

Share