Τετάρτη, 24 Απριλίου 2024

«Βόμβα» από την Ryanair - Απόφαση-σοκ

Προσοχή

27 Ιουλίου 2020 10:42
«Βόμβα» από την Ryanair - Απόφαση-σοκ
Από Γιάννης Κυριακόπουλος

Καμία πρόθεση να μειώσει τις πτήσεις της προς την Ισπανία δεν έχει η αεροπορική εταιρεία Ryanair, μετά την «λυπηρή» απόφαση του Λονδίνου να συστήσει στους Βρετανούς πολίτες να αποφεύγουν τα μη απαραίτητα ταξίδια στην ηπειρωτική Ισπανία λόγω της επιδημίας του κορωνοϊού, δήλωσε σήμερα ο επικεφαλής του οικονομικού της τμήματος Νιλ Σόραχαν.

Η Βρετανία επέβαλε αιφνιδιαστικά το Σάββατο καραντίνα δύο εβδομάδων σε όλους τους ταξιδιώτες που φτάνουν στη χώρα από την Ισπανία, μετά την άνοδο των κρουσμάτων της Covid-19 εκεί. Παράλληλα, οι προσφορές από τη Ryanair συνεχίζονται και τώρα μπορείτε να πραγματοποιήσετε ταξίδια στο εξωτερικό αλλά και την Ελλάδα με εισιτήρια μόνο από 9,99 ευρώ!

«Πιστεύω ότι είναι λυπηρό, πολύ απογοητευτικό», σχολίασε ο Σόραχαν. «Δεν έχω αμφιβολία ότι θα δούμε και άλλες εντοπισμένες εστίες και πρέπει να είμαστε αρκετά ευέλικτοι για να τις αντιμετωπίζουμε όπως προκύπτουν τις επόμενες εβδομάδες και μήνες», πρόσθεσε.

Όταν ρωτήθηκε αν η Ryanair εξετάζει να μειώσει τις πτήσεις της προς την Ισπανία, ο Σόραχαν απάντησε ότι δεν σκοπεύει να το κάνει «μεσοπρόθεσμα».

H Olympic Air τρελάθηκε: Εισιτήρια μόνο με 19 ευρώ!

Η Aegean Airlines ανακοίνωσε νέα προσφορά για πτήσεις εσωτερικού με το δίκτυο της Olympic Air από μόλις €19 για κρατήσεις που θα γίνουν μέχρι τις 27 Ιουλίου για ημερομηνίες ταξιδιού από 1 Σεπτεμβρίου 2020 μέχρι 31 Οκτωβρίου 2020.

Η προσφορά αφορά σε 20.000 θέσεις εσωτερικού από €19

Ισχύει για... διαβάστε την συνέχεια στο Travelstyle.gr.

Προσφορά από την Aegean - "Τρελές" εκπτώσεις σε...

Οι προσφορές συνεχίζονται και είναι πλέον η κατάλληλη στιγμή για να προγραμματίσετε τις καλοκαιρινές σας διακοπές εάν δεν το έχετε κάνει ήδη. Αυτή τη φορά η Aegean Airlines προσφέρει μια μοναδική προσφορά για ταξίδι προς 8 ελληνικά νησιά με έκπτωση έως και 40%! Δείτε ποια είναι στο Travelstyle.gr

TAGS
 

Travel

Ροή ειδήσεων

Share