Τετάρτη, 12 Αυγούστου 2020

Είδηση σοκ για την American Airlines

Χαμός με την αεροπορική εταιρεία!

16 Ιουλίου 2020 14:06
Είδηση σοκ για την American Airlines
Αρθρογράφος: ATHENSMAGAZINE TEAM
ATHENSMAGAZINE TEAM

ΣΥΝΤΑΚΤΙΚΗ ΟΜΑΔΑ

Follow us on Google News

Η αμερικανική αεροπορική εταιρία American Airlines αποστέλλει 25.000 ειδοποιήσεις ενημερώνοντας για το ενδεχόμενο χορήγησης αδειών άνευ αποδοχών σε εργαζόμενους της της πρώτης γραμμής, σύμφωνα με ένα εσωτερικό σημείωμα, το οποίο δημοσιοποιήθηκε χθες.

Η εταιρία προσπαθεί να προετοιμάσει τους εργαζόμενους για περικοπές στις θέσεις εργασίας το φθινόπωρο, καθώς η πανδημία COVID-19 ασκεί πιέσεις στις αεροπορικές εταιρίες σε παγκόσμιο επίπεδο για να μειώσουν το προσωπικό τους.

Είδηση σοκ για την American Airlines

Η American, η οποία είχε περισσότερους από 130.000 εργαζόμενους το 2019, έχει ήδη προειδοποιήσει ότι οι άδειες άνευ αποδοχών είναι δύσκολο να αποφευχθούν, καθώς τα έσοδα της, που επλήγησαν από τις οικονομικές συνέπειες του νέου κορωνοϊού, αργούν να ανακάμψουν, σε αντίθεση με τις αρχικές προβλέψεις της εταιρίας.

Οι όροι του οικονομικού πακέτου των 25 δισεκατομμυρίων δολαρίων, που διέθεσε το Κογκρέσο τον Μάρτιο, απαγορεύει στις αεροπορικές εταιρίες να προχωρήσουν σε αναγκαστικές απολύσεις πριν από τον Οκτώβριο, ενώ σύμφωνα με την εργατική νομοθεσία (the Worker Adjustment and Retraining Notification Act) οι εταιρίες υποχρεούνται να ενημερώσουν τους εργαζόμενους 60 ημέρες πριν για το ενδεχόμενο μαζικών απολύσεων.

Προκειμένου να περιορίσουν το λειτουργικό τους κόστος πριν από τον Οκτώβριο και να αποφύγουν τις απολύσεις, οι αμερικανικές αεροπορικές εταιρίες ενθαρρύνουν τους εργαζόμενους να αποχωρήσουν οικειοθελώς.

48ωρη προσφορά από την Ryanair: Εισιτήρια μόνο με 9,99 ευρώ!

Οι προσφορές της Ryanair για αεροπορικά εισιτήρια σε πτήσεις στην Ελλάδα και εξωτερικό συνεχίζονται. Εμείς κάνουμε καθημερινά αναζητήσεις και βρίσκουμε για εσάς τις καλύτερες προσφορές για ταξίδι!

Μεταξύ άλλων, ανακαλύψαμε μια έκτακτη προσφορά με πτήσεις εσωτερικού και εξωτερικού μόνο από 9,99 ευρώ!

Σε περίπτωση που ... διαβάστε την συνέχεια στο Travelstyle.gr.

 

Travel

Ροή ειδήσεων

Share