Παρασκευή, 19 Απριλίου 2024

Χαμός με την Turkish Airlines: Προσφορά 40% στους...

Ποιους αφορά;

12 Ιουλίου 2020 14:28
Χαμός με την Turkish Airlines: Προσφορά 40% στους...
Από Ραφαήλ Αλαγάς

Χαμός επικρατεί με την Turkish Airlines, η οποία προχώρησε σε προσφορά έως και 40% για έκπτωση εισιτηρίων σε συγκεκριμένη κατηγορία ανθρώπων.

Η αεροπορική εταιρεία, που έχει ανακοινώσει σε ποιους προορισμούς πρόκειται να πετάξει, αναγνωρίζοντας το έργο όσων βρίσκονται στον τομέα της υγείας και της περίθαλψης στον καιρό της πανδημίας του κορωνοϊού, αποφάσισε να προσφέρει αυτό το εξαιρετικό πακέτο.

«Είναι αδύνατο να εκφράσουμε πλήρως τη βαθιά ευγνωμοσύνη μας στους εργαζόμενους στον τομέα της υγείας που φροντίζουν τη ζωή μας, ανά πάσα στιγμή και υπό οποιεσδήποτε συνθήκες. Για να δείξουμε τη μεγάλη μας εκτίμηση, προσφέρουμε έκπτωση 40% στις πτήσεις για τους αφοσιωμένους εργαζόμενους στον τομέα της υγείας και τους αγαπημένους τους που τους συνοδεύουν», αναφέρει η εταιρεία.

Ανακοινώνοντας την προσφορά, η Turkish Airlines υπογράμμισε τα ακόλουθα: «Η Turkish Airlines ξεκίνησε μια νέα εκστρατεία για τους εργαζόμενους στον τομέα της υγείας που εργάζονται ανιδιοτελώς για την καταπολέμηση της πανδημίας Covid-19.

Η εγγραφή για την προσφορά θα είναι διαθέσιμη έως τις 18 Ιουλίου 2020 και θα ισχύει για ταξίδια έως τον Μάιο του 2021. Οι επιβάτες που υποβάλλουν αίτηση στην εκστρατεία θα έχουν το πλεονέκτημα να πετούν με έκπτωση 40% μεταξύ 8 Ιουνίου 2020 – 31 Μαΐου 2021, υπό την προϋπόθεση ότι τα εισιτήρια αγοράζονται μεταξύ 8 Ιουνίου – 1 Αυγούστου.

Με αυτήν την εκστρατεία, όλοι οι εργαζόμενοι στον τομέα της υγειονομικής περίθαλψης που εργάζονται σε όλο τον κόσμο θα μπορούν να πετούν με έκπτωση 40% με τα εισιτήριά τους που αγοράζονται από την ιστοσελίδα της Turkish Airlines ή την εφαρμογή για κινητά.

Η καμπάνια θα ισχύει για όλες τις πτήσεις και τους τύπους εισιτηρίων της Turkish Airlines. Οι εργαζόμενοι στην υγειονομική περίθαλψη θα μπορούν να επωφεληθούν από την εκστρατεία, μαζί με τρία άτομα που ταξιδεύουν μαζί τους.

Οι εργαζόμενοι στον τομέα της υγειονομικής περίθαλψης που επιθυμούν να συμμετάσχουν στην εκστρατεία μπορούν να υποβάλουν αίτηση στη σελίδα της καμπάνιας στην ιστοσελίδα της Turkish Airlines έως τις 18 Ιουλίου 2020».

 

Travel

Ροή ειδήσεων

Share