Τρίτη, 19 Μαρτίου 2024

Καλοκαίρι 2020 Καβάλα: "Χρώματα - Αρώματα - Μουσικές"

6 Ιουλίου 2020 15:45
Καλοκαίρι 2020 Καβάλα:

Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε στις 23 Ιουνίου 2020 σε έναν φιλόξενο χώρο στον πεζόδρομο της Φωκίωνος Νέγρη στην Κυψέλη, η δημοσιογραφική παρουσίαση του Τουριστικού αποθέματος του προορισμού «Καβάλα – Η γαλάζια πόλη», σημαντικό μέρος του οποίου αποτελούν και πολιτιστικές δράσεις όπως αυτή του Φεστιβάλ Φιλίππων και Cosmopolis 2020.

Την εκδήλωση προλόγισε, καλωσορίζοντας θερμά τους προσκεκλημένους, ο Δήμαρχος Καβάλας κ. Θόδωρος Μουριάδης και στην συνέχεια τον λόγο πήρε ο Πρόεδρος της Δημωφέλεια κ. Παναγιώτης Αγγελίδης παρουσιάζοντας τα συγκριτικά πλεονεκτήματα του προορισμού και ειδικά για φέτος μετά τα νέα δεδομένα που δημιούργησε η πανδημία.

Επίσης ανακοίνωσε το πρόγραμμα Κοινωνικής Ευθύνης του Δήμου Καβάλας όπου σε συνεργασία με τον Σύνδεσμο Ξενοδόχων Καβάλας προσφέρονται 45 πακέτα 4ρων διανυκτερεύσεων έκαστο για να πραγματοποιήσουν δωρεάν τις φετινές καλοκαιρινές τους διακοπές οι ακούραστοι προστάτες της δημόσιας υγείας, οι νοσηλευτές και οι ιατροί των νοσοκομείων αναφοράς της χώρας μας για τον κορωνοϊό.

Στη συνέχεια, το λόγο πήρε η κα. Μαριάνθη Καπαράκη, υπεύθυνη του ταξιδιωτικού γραφείου TOP KINISIS HELLAS στην Αθήνα, η οποία παρουσίασε το καινοτόμο τουριστικό πρόγραμμα που προέκυψε μετά από την συνεργασία του γραφείου της με τον Δήμο Καβάλας και τον Σύνδεσμο Ξενοδόχων Καβάλας.

Η καινοτομία του προγράμματος έγκειται στην ευνοϊκή πολιτική εξόφλησης, ήτοι εξόφλησης σε 6 άτοκες μηνιαίες δόσεις, για όποιον επιλέξει οποιοδήποτε ταξιδιωτικό προϊόν από αυτά που προσφέρονται εντός του Δήμου Καβάλας, καθώς και στις δωρεάν παροχές που προσφέρονται από τον Δήμο Καβάλας όπως π.χ. δωρεάν είσοδοι στο Φρούριο και στο Μουσείο Καπνού και δωρεάν καθημερινές πηλοθεραπείες στο Πηλοθεραπευτήριο Κρηνίδων. Το καινοτόμο αυτό πρόγραμμα απευθύνεται τόσο σε Έλληνες όσο και σε Κύπριους πολίτες καθώς το TOP KINISIS είναι ο μεγαλύτερος ταξιδιωτικός οργανισμός της Κύπρου.

Το γύρο των παρουσιάσεων έκλεισε ο καλλιτεχνικός διευθυντής κ. Άλκης Ζοπόγλου, ο οποίος παρουσίασε την ιδέα, τη δομή και το πρόγραμμα του φετινού ανανεωμένου Φεστιβάλ Cosmopolis2020.

Την παρουσίαση της Καβάλας, τίμησαν με την παρουσία τους ένας μεγάλος αριθμός δημοσιογράφων από έγκριτα Μέσα τόσο του ηλεκτρονικού όσο και του έντυπου τύπου. Ενδεικτικά αναφέρουμε τα Real News, Ελεύθερος Τύπος, Καθημερινή, Βραδυνή, Ναυτεμπορική, tourismtoday.gr, money-tourism.gr, Liberal.gr/ Φιλελεύθερος, TravelDailyNews, Πρώτο Θέμα, ΕΡΤ, Lifo, Airnews, κ.α.

H εκδήλωση αυτή αποτελεί μέρος του σημαντικού και στοχευμένου προγράμματος τουριστικής προβολής του Δήμου Καβάλας, όπως αυτό αναμορφώθηκε ώστε να αντιμετωπίσει αποτελεσματικά τις προκλήσεις και το νέο περιβάλλον που δημιούργησε η υγειονομική κρίση των τελευταίων μηνών και οι επιπτώσεις της στη φετινή τουριστική περίοδο.

 

Travel

Ροή ειδήσεων

Share