Παρασκευή, 19 Απριλίου 2024

Απολαύστε μια μοναδική εμπειρία υγείας & ευεξίας στην Καβάλα

24 Ιουνίου 2020 13:59
Απολαύστε μια μοναδική εμπειρία υγείας & ευεξίας στην Καβάλα

Μόλις 17 χιλιόμετρα από τη «Γαλάζια πολιτεία» της Βόρειας Ελλάδας και 3 χιλιόμετρα από τον οικισμό των Κρηνίδων, το ομώνυμο Πηλοθεραπευτήριο αποτελεί έναν μοναδικό πόλο έλξης που υπόσχεται να σου χαρίσει ένα ξεχωριστό ταξίδι χαλάρωσης και ευεξίας.

Πηγές με θεραπευτικές ιδιότητες, πηλός και θερμά ιαματικά νερά είναι μερικά μόνο από τα... συστατικά που κάνουν το Πηλοθεραπευτήριο Κρηνίδων ένα από τα πιο ξεχωριστά «φυσικά» spa του κόσμου, λίγα μόλις χιλιόμετρα μακριά από την πόλη της Καβάλας!

Μέσα σε μια καταπράσινη έκταση, το συγκεκριμένο θεραπευτήριο δημιουργεί το ιδανικό περιβάλλον στο οποίο θα χαλαρώσεις και θα απολαύσεις τις ευεργετικές ιδιότητες της πηλοθεραπείας και της υδροθεραπείας. Σημειώνουμε ότι οι εν λόγω θεραπείες έχει αποδειχθεί –από την εποχή των Ομηρικών χρόνων– ότι συνδέονται με τη θεραπεία διάφορων παθήσεων, αλλά και με την τόνωση του οργανισμού.

Bonus extra

Εκτός όμως από την πηλοθεραπεία και την υδροθεραπεία, που γίνεται στο ανακατασκευασμένο χαμάμ, εδώ ακόμη μπορείς να απολαύσεις μια μεγάλη γκάμα θεραπειών αλλά και διάφορες υπηρεσίες μασάζ, οι οποίες πραγματοποιούνται σε υπαίθριο χώρο. Επιπλέον, ο χώρος διαθέτει κάμπινγκ χωρητικότητας 165 ατόμων, εστιατόριο και αναψυκτήριο!

Συνδύασέ το...

...Με μια επίσκεψη στον αρχαιολογικό χώρο Φιλίππων που απέχει λίγα μόλις χιλιόμετρα από το Πηλοθεραπευτήριο Κρηνίδων. Η αρχαία πόλη των Φιλίππων υπήρξε αρχικά (360 π.Χ.) αποικία των Θασίων, με το όνομα Κρηνίδες, σύντομα όμως κατακτήθηκε από τον Φίλιππο Β’, βασιλιά της Μακεδονίας, ο οποίος της έδωσε το όνομά του.

Στα ελληνιστικά χρόνια η πόλη απέκτησε το τείχος της, το θέατρο, δημόσια οικοδομήματα και ιδιωτικές κατοικίες. Αναμφισβήτητα το πιο εντυπωσιακό κτίσμα της εποχής είναι το Αρχαίο Θέατρο των Φιλίππων, το οποίο κάθε καλοκαίρι φιλοξενεί παραστάσεις του Φεστιβάλ Φιλίππων. Aπό τον Ιούλιο του 2016 ο αρχαιολογικός χώρος Φιλίππων συγκαταλέγεται στον κατάλογο των Μνημείων Παγκόσμιας Κληρονομιάς της UNESCO.

Για περισσότερα κάνε κλικ στο visitkavala.gr και στο pilotherapia.gr

photo credits: artware_αρχείο του visitkavala.gr

 

Travel

Ροή ειδήσεων

Share