Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

Τάσος Δούσης: "Δύο μέτρα και δύο σταθμά! Γιατί είναι κλειστά τα ξενοδοχεία ενώ..."

"'Λειτουργούν χωρίς κανένα πρωτόκολλο και καμία οδηγία"

1 Ιουνίου 2020 15:34
Τάσος Δούσης:
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Μια εύλογη απορία εξέφρασε ο Τάσος Δούσης, μέσα από το προφίλ του στο Instagram, σχετικά με την άρση μέτρων που έχει αποφασίσει η κυβέρνηση και δεν περιλαμβάνει τα ξενοδοχεία!

Ο γνωστός δημοσιογράφος και εκδότης μας προτείνει σήμερα ιδανικούς προορισμούς για το τριήμερο του Αγίου Πνεύματος, διότι τα Airbnb παραμένουν ανοικτά σε αντίθεση με τα ξενοδοχεία της χώρας! Και αυτό είναι κάτι για να απορεί κανείς; Πως γίνεται η κυβέρνηση να κρατάει δύο μέτρα και δύο σταθμά; Διότι το "παραμύθι" του συνωστισμού δεν στέκει αφού σε κάθε μαγαζί το Σαββατοκύριακο έγινε πανικός με τον έναν να βρίσκεται πάνω στον άλλον!

Δείτε αναλυτικά την τοποθέτηση του Τάσου Δούση στο παρακάτω βίντεο που ακολουθεί στο Athensmagazine.gr:

Μην ξεχάσετε να εγγραφείτε στο κανάλι του Τάσου Δούση στο YouTube για να ανακαλύψετε περισσότερα tips και προορισμούς!

"Μεγάλο ρίσκο το άνοιγμα των συνόρων! Πρότασή μου να..." Ο Τάσος Δούσης προειδοποιεί

Τις απορίες του σχετικά με το άνοιγμα των συνόρων της Ελλάδος χωρίς το απαραίτητο τεστ για τον κορωνοϊό εξέφρασε ο Τάσος Δούσης, μέσα από το προφίλ του στο Instagram!

Συγκεκριμένα, ο γνωστός δημοσιογράφος και εκδότης, με αφορμή τις αποφάσεις της κυπριακής και πορτογαλικής κυβέρνησης για το όλο ζήτημα, τόνισε πως είναι μεγάλο ρίσκο να έρθουν οι τουρίστες στην Ελλάδα χωρίς το απαραίτητο τεστ.

Πρόταση του Τάσου Δούση; Να σκεφτούν στην κυβέρνηση να δαπανήσουν χρήματα από την Ευρωπαϊκή Ένωση για αγορά τεστ, διότι ανάμεσα στις 25 χώρες που θα μπορούν να ταξιδέψουν στην Ελλάδα από τις 15 Ιουνίου είναι και η Ιταλία και η Βρετανία!

Δείτε την τοποθέτηση του Τάσου Δούση στο Athensmagazine.gr:

Μην ξεχάσετε να εγγραφείτε στο κανάλι του Τάσου Δούση στο YouTube για να ανακαλύψετε περισσότερα tips και προορισμούς!

 

Travel

Ροή ειδήσεων

Share