Σάββατο, 20 Απριλίου 2024

6+1 οικονομικά νησιά της Ελλάδας: Θα κάνεις τις διακοπές σου με 30 ευρώ την μέρα

Το Athensmagazine.gr προτείνει

28 Μαΐου 2020 08:46
6+1 οικονομικά νησιά της Ελλάδας: Θα κάνεις τις διακοπές σου με 30 ευρώ την μέρα
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Το Athensmagazine.gr σε καθημερινή βάση σας παρουσιάζει προτάσεις για οικονομικές διακοπές κοντά και μακριά από την Αθήνα!

Το φετινός καλοκαίρι θα είναι ιδιαίτερο και το Athensmagazine.gr είναι εδώ για να σας βγάλει από την δύσκολη θέση και να σας προτείνει φθηνά ελληνικά νησιά, όπως άλλωστε κάνει τις τελευταίες ημέρες!

Δεν είναι άγνωστο, ωστόσο, πως η Ελλάδα ουδέποτε θεωρήθηκε φθηνός προορισμός, κυρίως σε ό,τι αφορά στα νησιά μας. Παρόλα αυτά, σύμφωνα με το δημοφιλέστατο «Skyscanner’s Travel Blog» υπάρχουν κάποια μαγευτικής ομορφιάς ελληνικά νησιά που φέρουν τον τίτλο του value for money καθώς θεωρούνται τα πιο οικονομικά σε σχέση με όσα παρέχουν, από τη διαμονή μέχρι το φαγητό και μπορείς να ξoδέψεις ακόμα και 30 ευρώ την μέρα!

Το Athensmagazine.gr στα παρουσιάζει παρακάτω!

Αυτά είναι τα πιο οικονομικά νησιά στην Ελλάδα

Σέριφος

Άνδρος

Μήλος

Θάσος

Κύθηρα

Σύμη

Ικαρία

Νησιά απόλαυση: Στο κορυφαίο μέρος της χώρας με 30 ευρώ την μέρα

Το Athensmagazine.gr σε καθημερινή βάση σε βάζει στο κλίμα των καλοκαιρινών διακοπών σου και σου προτείνει φθηνά και ταυτόχρονα... ονειρεμένα μέρη!

Χτες σας παρουσιάσαμε το νησί - παράδεισο που θα περάσεις τον Αύγουστο με 30 ευρώ αλλά και εκείνο που είναι λίγο πιο οικονομικό και θα την βγάλεις και με 25!

Σήμερα σας πάμε Ιόνιο και τι καλύτερο από Κέρκυρα, Ζάκυνθο και Λευκάδα; Ο κανόνας μεγάλος ανταγωνισμός-καλές τιμές ισχύει και εδώ στις τιμές των ξενοδοχείων. Οι τιμές των ακτοπλοϊκών είναι οι μισές και κάτω από εκείνες του Αιγαίου, το κόστος της βενζίνης όμως μέχρι να φτάσετε στα λιμάνια της δυτικής Ελλάδας τις φουσκώνει κάμποσο. Ενδεικτικά, στη Ζάκυνθο πηγαίνετε από την Κυλλήνη και γυρνάτε με κάτι λιγότερο από 18€, στην δε Κεφαλονιά και πίσω με 19€. Στην Κέρκυρα θα πάτε από την Ηγουμενίτσα και πίσω με 20€. Η δε Λευκάδα έχει το απόλυτο πλεονέκτημα του νησιού χωρίς ακτοπλοϊκά.

Οι δε τιμές των δίκλινων δωματίων ξεκινούν τον Αύγουστο από 30€ στην Κέρκυρα (37€ έχει αυτό το ωραιότατο στούντιο στο Σιδάρι) από 45€ στη Ζάκυνθο από 45€ επίσης στην Κεφαλονιά και από 55€ στη Λευκάδα.

 

Travel

Ροή ειδήσεων

Share