Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

Ryanair: Βίντεο-διαφήμιση για την Ελλάδα - Σας περιμένει από τις 15 Ιουνίου

Το βίντεο διάρκειας 1,5 λεπτού μας ταξιδεύει στις ομορφιές της Αθήνας

26 Μαΐου 2020 16:46
Ryanair: Βίντεο-διαφήμιση για την Ελλάδα - Σας περιμένει από τις 15 Ιουνίου
Από Γιάννης Κυριακόπουλος

«Μια ματιά στα αρχαία θαύματα! Η Αθήνα είναι ανοικτή για διακοπές από τις 15 Ιουνίου». Με αυτό τον τίτλο, η Ryanair παρουσιάζει την πρωτεύουσα ως τον ιδανικό προορισμό για διακοπές. Επίσης, συνδέσεις μεταξύ Ελλάδας και Ιταλίας περιλαμβάνει το νέο πτητικό πρόγραμμα για το καλοκαίρι του 2020 που σχεδίασε η Ryanair και ξεκινά την 1η Ιουλίου.

Μέσα σε ενάμιση λεπτό, η αεροπορική εταιρία, παρουσιάζει όλες τις γωνίες της Αθήνας. Από τα μαγευτικά στενάκια και μαγαζάκια του Ψυρρή, μέχρι την επιβλητική Ακρόπολη και από την τουριστική Πλάκα, μέχρι τα... νησιώτικα Αναφιώτικα και τον Λυκαβηττό.

Ryanair - Τι θα γίνει με τις πτήσεις το χειμώνα;

Η κρίση του κορωνοϊού έχει αφήσει πολλούς ανθρώπους να ανησυχούν για τις διακοπές τους στο 2020, ακόμα κι αν είναι πολύ αργότερα μέσα στο έτος. Τι θα γίνει με τις χειμερινές πτήσεις της Ryanair;

Η FCO συμβουλεύει ενάντια σε όλα τα απαραίτητα ταξίδια για το άμεσο μέλλον, ενώ ο Μπόρις Τζόνσον αποκάλυψε ότι οι άνθρωποι που έρχονται στο Ηνωμένο Βασίλειο θα πρέπει να μπαίνουν σε καραντίνα για 14 ημέρες.

Αυτό σημαίνει ότι οι τουρίστες που επιστρέφουν από τις διακοπές τους θα πρέπει να παραμείνουν στα σπίτια τους για δύο εβδομάδες. Για μερικούς αυτό δεν είναι ελκυστική προοπτική και οι άνθρωποι σταθμίζουν τις επιλογές τους. Εάν έχετε κάνει κράτηση για πτήση Ryanair για χειμώνα ή Χριστούγεννα, μπορείτε να περιμένετε ότι θα πραγματοποιηθεί.

Η Ryanair επαναφέρει το 40% των προγραμματισμένων πτήσεων της από την 1η Ιουλίου 2020, από τις περισσότερες από τις 80 βάσεις της σε όλη την Ευρώπη.

Περίπου 1.000 πτήσεις θα γίνονται καθημερινά. Όλοι οι επιβάτες θα υποβάλλονται σε ελέγχους θερμοκρασίας και θα πρέπει να φορούν κάλυμμα προσώπου ανά πάσα στιγμή - στα κτίρια του τερματικού σταθμού και στο αεροπλάνο.

Ενθαρρύνονται επίσης να κάνουν check in online, να κάνουν check in λιγότερες αποσκευές και να κατεβάσουν την κάρτα επιβίβασής τους στο τηλέφωνό τους.

Μπορώ να ακυρώσω μια χειμερινή πτήση Ryanair;

Οι πτήσεις της Ryanair για το χειμώνα υπόκεινται στους συνήθεις όρους και προϋποθέσεις τους. Όλες οι πτήσεις της Ryanair δεν επιστρέφονται, επομένως δεν θα μπορείτε να επιστρέψετε τα χρήματά σας εάν αποφασίσετε να μην την ακυρώσετε.

Θα μπορείτε να υποβάλετε αίτηση μόνο για επιστροφή χρημάτων για το φόρο που πληρώσατε, αλλά αυτό υπόκειται σε διοικητική αμοιβή. Εάν πληρώσατε λιγότερο από φόρο, δεν θα λάβετε επιστροφή χρημάτων.

Μπορείτε, ωστόσο, να αλλάξετε την ημερομηνία και την τοποθεσία των πτήσεων σας, κάτι που επίσης θα κοστίσει.

TAGS
 

Travel

Ροή ειδήσεων

Share