Τρίτη, 16 Απριλίου 2024

Τάσος Δούσης: "Το 30% με 40% δεν θα ταξιδέψει παρά μόνο στην..."

Ο Τάσος Δούσης προειδοποιεί και... συμβουλεύει

18 Μαΐου 2020 13:53
Τάσος Δούσης:
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Απαραίτητες ταξιδιωτικές συμβουλές για την εποχή του... κορωνοϊού έδωσε ο Τάσος Δούσης, μέσα από το προφίλ του στο Instagram!

Ο γνωστός δημοσιογράφος και εκδότης είναι ο πλέον κατάλληλος αφού όλα αυτά τα χρόνια μας έχει ταξιδέψει μέσα από την μοναδική του εκπομπή "Εικόνες" σε κάθε γωνιά του πλανήτη, όπως έκανε και το περασμένο Σαββατοκύριακο με διπλό επεισόδιο στο Ντουμπάι.

Τι αλλάζει όμως στα χρόνια του κορωνοϊού; Πόσοι θα ταξιδέψουν το φετινό καλοκαίρι παρά την... σκιά του φονικού ιού; Σύμφωνα με τον Τάσο Δούση περίπου το 40% των τουριστών θα ταξιδέψει μόνο στην χώρα του!

Δείτε όλα όσα ανέλυσε ο Τάσος Δούσης στο παρακάτω βίντεο του Athensmagazine.gr:

Μην ξεχάσετε να εγγραφείτε στο κανάλι του Τάσου Δούση στο YouTube

Τάσος Δούσης για τουρισμό: "Σ' αυτά τα νησιά θα μειωθούν οι τιμές έως και 30%" - Τι ισχύει για Μύκονο, Σαντορίνη;

Θέση για τα σενάρια που θέλουν τις τιμές των ξενοδοχείων να πέφτουν φέτος το καλοκαίρι στα ελληνικά νησιά πήρε ο Τάσος Δούσης, μέσα από το προφίλ του στο Instagram.

Ο γνωστός δημοσιογράφος και εκδότης είναι γνωστός για τα... ταξίδια του αφού μέσα από τις "Εικόνες" μας έχει ταξιδέψει εδώ και περίπου μια 20ετια. Ποιος καταλληλότερος λοιπόν από εκείνον για να μας συμβουλεύσει εν όψει των φετινών καλοκαιρινών διακοπών που θα είναι... πρωτόγνωρο λόγω κορωνοϊού.

Σε ποια νησιά θα πέσουν οι τιμές των ξενοδοχείων σύμφωνα με τον Τάσο Δούση; Που θα μείνουν σταθερές; Δείτε αναλυτικά την τοποθέτηση του παρουσιαστή των "Εικόνων" μέσα από το παρακάτω βίντεο στο Athensmagazine.gr:

Μην ξεχάσετε να εγγραφείτε στο κανάλι του Τάσου Δούση στο YouTube

Τάσος Δούσης: 45 μοναδικοί προορισμοί στην Ελλάδα για το φετινό καλοκαίρι του... κορωνοϊού

Τάσος Δούσης: Στη ζωή δεν ξέρεις ποτέ τι σου ξημερώνει! Κούφια να είναι η ώρα φυσικά ,αλλά θεωρώ ότι πρέπει να αφιερώσω λίγο χρόνο για να σας προτείνω τα 45 μέρη στην Ελλάδα που πρέπει να επισκεφθεί κάποιος πριν αφήσει τον μάταιο τούτο κόσμο!

Οι ομορφιές της πατρίδας μας είναι τόσο εντυπωσιακές,υπάρχουν τέτοια μέρη στην Ελλάδα πραγματικά μοναδικής ομορφιάς που είναι λες και ο θεός φρόντισε να βάλει το δάχτυλο του σε κάποια από αυτά τα μέρη. Άρα συμπέρασμα αυτά τα μέρη που θα σας προτείνω θα πρέπει κάποτε στη ζωή σας και όσο νωρίτερα τοσο καλύτερα να τα επισκεφτείτε!

Δείτε αναλυτικά τις προτάσεις του Τάσου Δούση για το φετινό καλοκαίρι στο Travelstyle.gr.

 

Travel

Ροή ειδήσεων

Share