Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

Ανόητη απόφαση από την Ryanair

Κόλαφος

18 Μαΐου 2020 12:41
Ανόητη απόφαση από την Ryanair

Ποια είναι η ανόητη απόφαση που πήρε η Ryanair σύμφωνα με τον εκτελεστικό διευθυντή της αεροπορικής εταιρείας.

O εκτελεστικός διευθυντής της Ryanair Μάικλ Ο’ Λίρι εκτίμησε ότι η κυβέρνηση της Βρετανίας αντιμετώπισε επί πολλές εβδομάδες με λάθος τρόπο την επιδημία του κορωνοϊού, ενώ χαρακτήρισε «ανόητη» την απόφασή της να επιβάλλει καραντίνα 14 ημερών στους ταξιδιώτες που εισέρχονται στη χώρα από το εξωτερικό.

«Είναι ανόητο και ανεφάρμοστο», σχολίασε ο Ο’ Λίι μιλώντας στο ραδιόφωνο του BBC.

«Πρόκειται για την ίδια κυβέρνηση η οποία (…) διαχειρίστηκε με λάθος τρόπο την κρίση επί πολλές εβδομάδες», πρόσθεσε.

Ανακοίνωση σοκ από την Ryanair - Ξεκινάει τις πτήσεις

Η Ryanair ανακοίνωσε την επανέναρξη των πτήσεων της, μετά από την αναστολή που είχε επιβάλει η πανδημία του κορωνοϊού. Κάποιοι από τους κορυφαίους ταξιδιωτικούς προορισμούς είναι ξανά διαθέσιμοι για να τους επισκεφθείς.

Μόλις ανακοινώθηκαν φανταστικές προσφορές για μερικούς από τους κορυφαίους καλοκαιρινούς προορισμούς με καταπληκτικές προσφορές, μόνο για εσάς. Κάντε κράτηση σε επιλεγμένες πτήσεις για το καλοκαίρι 2021 από μόνο 42.99€! Από 1η Ιουλίου μάλιστα ξεκινάει και η επαναλειτουργία του 40% των πτήσεων της.

Μερικοί από τους κορυφαίους καλοκαιρινούς προορισμούς για το 2021 τώρα με έκπτωση, ανακοίνωσε η Ryanair σε σχετικό email. Μην χάσετε την ευκαιρία και επωφεληθείτε, μιας και το τι θα γίνει με τον τουρισμό το καλοκαίρι του 2020 παραμένει ακόμα αόριστο.

Ryanair: Ανακοινώθηκε η κατάρρευση

Όπως ήταν αναμενόμενο λόγω κορωνοϊού ο Απρίλιος ήταν ο χειρότερος μήνας εσόδων για την Ryanair, την ίδια στιγμή που τραγικές είναι η εξελίξεις και για την Aegean.

Συγκεκριμένα η μεγαλύτερη στην Ευρώπη αεροπορική εταιρία χαμηλού κόστους, η Ryanair, κατέγραψε βουτιά 99,6% στον αριθμό των επιβατών τον Απρίλιο, ενώ η μικρότερη ανταγωνίστριά της Wizz Air ανακοίνωσε ότι ο αριθμός αυτός κατακρημνίστηκε σημειώνοντας πτώση 97,6% καθώς ο νέος κορωνοϊός παρέλυσε τα αεροπορικά ταξίδια στην Ευρώπη.

Η Ryanair ανακοίνωσε ότι μετέφερε 40.000 επιβάτες τον Απρίλιο συγκριτικά με 13,5 εκατ. που μετέφερε τον αντίστοιχο μήνα του 2019. Η εταιρία είπε ότι αναμένει ο αριθμός των επιβατών να παραμείνει ελάχιστος τον Μάιο και τον Ιούνιο λόγω των περιορισμών που συνεχίζουν να ισχύουν για τα αεροπορικά ταξίδια.

Η Wizz Air ανακοίνωσε ότι μετέφερε 78.389 επιβάτες τον Απρίλιο, συγκριτικά με 3,3 εκατ. την αντίστοιχη περυσινή περίοδο, αλλά ότι οι αριθμοί αυτοί θα βελτιωθούν αυτό τον μήνα καθώς η εταιρία έγινε ένας από τους πρώτους αερομεταφορείς στην Ευρώπη που ξεκίνησαν και πάλι εμπορικές πτήσεις από το αεροδρόμιο Λούτον του Λονδίνου και από τη Βιένη την 1η Μαΐου.

 

Travel

Ροή ειδήσεων

Share