Πέμπτη, 18 Απριλίου 2024

Τάσος Δούσης για τουρισμό: "Σ' αυτά τα νησιά θα μειωθούν οι τιμές έως και 30%" - Τι ισχύει για Μύκονο, Σαντορίνη;

Απαραίτητες συμβουλές από τον Τάσο Δούση

15 Μαΐου 2020 11:30
Τάσος Δούσης για τουρισμό:
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Θέση για τα σενάρια που θέλουν τις τιμές των ξενοδοχείων να πέφτουν φέτος το καλοκαίρι στα ελληνικά νησιά πήρε ο Τάσος Δούσης, μέσα από το προφίλ του στο Instagram.

Ο γνωστός δημοσιογράφος και εκδότης είναι γνωστός για τα... ταξίδια του αφού μέσα από τις "Εικόνες" μας έχει ταξιδέψει εδώ και περίπου μια 20ετια. Ποιος καταλληλότερος λοιπόν από εκείνον για να μας συμβουλεύσει εν όψει των φετινών καλοκαιρινών διακοπών που θα είναι... πρωτόγνωρο λόγω κορωνοϊού.

Σε ποια νησιά θα πέσουν οι τιμές των ξενοδοχείων σύμφωνα με τον Τάσο Δούση; Που θα μείνουν σταθερές; Δείτε αναλυτικά την τοποθέτηση του παρουσιαστή των "Εικόνων" μέσα από το παρακάτω βίντεο στο Athensmagazine.gr:

Μην ξεχάσετε να εγγραφείτε στο κανάλι του Τάσου Δούση στο YouTube

Τάσος Δούσης: 45 μοναδικοί προορισμοί στην Ελλάδα για το φετινό καλοκαίρι του... κορωνοϊού

Τάσος Δούσης: Στη ζωή δεν ξέρεις ποτέ τι σου ξημερώνει! Κούφια να είναι η ώρα φυσικά ,αλλά θεωρώ ότι πρέπει να αφιερώσω λίγο χρόνο για να σας προτείνω τα 45 μέρη στην Ελλάδα που πρέπει να επισκεφθεί κάποιος πριν αφήσει τον μάταιο τούτο κόσμο!

Οι ομορφιές της πατρίδας μας είναι τόσο εντυπωσιακές,υπάρχουν τέτοια μέρη στην Ελλάδα πραγματικά μοναδικής ομορφιάς που είναι λες και ο θεός φρόντισε να βάλει το δάχτυλο του σε κάποια από αυτά τα μέρη. Άρα συμπέρασμα αυτά τα μέρη που θα σας προτείνω θα πρέπει κάποτε στη ζωή σας και όσο νωρίτερα τοσο καλύτερα να τα επισκεφτείτε!

Δείτε αναλυτικά τις προτάσεις του Τάσου Δούση για το φετινό καλοκαίρι στο Travelstyle.gr.

Τάσος Δούσης: "Προσέξτε, όποιος πάει παραλία αυτό το Σαββατοκύριακο θα..."

Τι περιμένει τον καθένα που θέλει να πάει για μπάνιο στην θάλασσα αυτό το Σαββατοκύριακο; Ο Τάσος Δούσης προειδοποιεί σχετικά, μέσα από το προφίλ του στο Instagram.

Ο γνωστός δημοσιογράφος και εκδότης, μετά την προειδοποίηση για τις τραγικές εξελίξεις στην οικονομία, πήρε θέση για τον καύσωνα που ήδη χτυπάει την χώρα και για τις πολύ υψηλές θερμοκρασίες που θα οδηγήσουν εκατομμύρια Έλληνες στις πιο κοντινές παραλίες, μετά και την απόφαση της κυβέρνησης να ανοίξει τις οργανωμένες πλαζ.

Τι περιμένει τον καθένα από εμάς που θα πάρει αυτή την απόφαση; Τα μαρτύρια του Ιησού! Ο Τάσος Δούσης τονίζει πως θα δούμε κόσμο από τα ξημερώματα στις παραλίες για μια ομπρέλα, αφού θα επιτρέπει ένας άνθρωπος ανά 40 τ.μ. σε οργανωμένες παραλίες.

Δείτε αναλυτικά την τοποθέτηση του Τάσου Δούση στο παρακάτω βίντεο στο Athensmagazine.gr:

Μην ξεχάσετε να εγγραφείτε στο κανάλι του Τάσου Δούση στο YouTube

 

Travel

Ροή ειδήσεων

Share