Παρασκευή, 19 Απριλίου 2024

H Ryanair επιστρέφει: Τι θα συμβεί από 1η Ιουλίου;

Νέα εποχή!

12 Μαΐου 2020 12:20
H Ryanair επιστρέφει: Τι θα συμβεί από 1η Ιουλίου;
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Την 1η Ιουλίου θα ξεκινήσει η επαναλειτουργία του 40% των πτήσεων της Ryanair ενώ σύμφωνα με ανακοίνωση της εταιρείας, τόσο οι πελάτες όσο και το πλήρωμα θα φορούν υποχρεωτικά μάσκα.

Η ιρλανδική αεροπορική χαμηλού κόστους σημείωσε επίσης πως όλοι οι επιβάτες θα είναι υποχρεωμένοι να συμπληρώνουν έγγραφα με τη διάρκεια της διαμονής τους στην χώρα επίσκεψης, λεπτομέρειες για το χώρο διαμονής, τα οποία θα παρέχονται στις ευρωπαϊκές χώρες ώστε να χαρτογραφούν τα μέτρα καραντίνας.

Μέχρι το τέλος του Ιουνίου η Ryanair θα συνεχίσει να έχει 30 πτήσεις τη μέρα και από 1η Ιουλίου θα ξεκινήσει 1.000 πτήσεις τη μέρα, αφήνοντας πίσω τις τραγικές καταστάσεις που βίωσε.

Το πλήρωμα καμπίνας, φορώντας μάσκες προσώπου, θα πραγματοποιεί πωλήσεις εν πτήσει μόνο με ανέπαφες πληρωμές και δεν επιτρέπεται στους επιβάτες να σχηματίζουν ουρά έξω από την τουαλέτα.

Ο επικεφαλής της διεύθυνσης ανθρώπινου δυναμικού της Ryanair Έντι Ουίλσον λέει: «Μετά από τέσσερις μήνες, είναι καιρός να πάμε ξανά η Ευρώπη, ώστε να μπορούμε να ενώσουμε ξανά φίλους και οικογένειες, να επιτρέψουμε στους ανθρώπους να επιστρέψουν στη δουλειά τους και να επανεκκινήσουν την ευρωπαϊκή τουριστική βιομηχανία, η οποία προσφέρει εκατομμύρια θέσεις εργασίας».

Έσκασε ανακοίνωση από την Ryanair - Περικοπή 3.000 θέσεων

Μια είδηση "βόμβα" έσκασε, πριν λίγες ημέρες, για την αεροπορική εταιρεία Ryanair. Με μια ανακοίνωση, τόνισαν πώς σχεδιάζεται περικοπή 3.000 θέσεων εργασίας.

Η αεροπορική εταιρεία, η οποία ανακοίνωσε την επιστροφή στον κανονικό της προγραμματισμό για τον Ιούλιο από τον Ιούνιο, δήλωσε πως θα έρθουν περικοπές, καθώς λόγω της πανδημίας υπήρξε μεγάλη ζημία. Συγκεκριμένα, η Ryanair σχεδιάζει να προχωρήσει στην περικοπή 3.000 θέσεων εργασίας και να έχει συνομιλίες με την Boeing για την καθυστέρηση παράδοσης αεροσκαφών, καθώς δεν αναμένει η αεροπορική κίνηση στην Ευρώπη να ανακάμψει πλήρως από την κρίση του κορωνοϊού πριν το 2022.

Πριν από δύο εβδομάδες, η μεγαλύτερη στην Ευρώπη αεροπορική εταιρία χαμηλού κόστους ανακοίνωσε, ότι αναμένει ισχυρή κερδοφορία για το 2021 και ότι, δεν σχεδιάζει την αναβολή παραγγελιών για αεροσκάφη.

"Η Ryanair αναμένει τώρα ότι η ανάκαμψη της επιβατικής κίνησης και των τιμών (στα επίπεδα του 2019) θα χρειαστεί τουλάχιστον δύο χρόνια, έως το καλοκαίρι του 2022 το νωρίτερο", δήλωσε ο διευθύνων σύμβουλος Μάικλ Ο’Λίρι στην ενημέρωσή του προς τους επενδυτές. Είπε ότι η εταιρία θα ξεκινήσει τις διαβουλεύσεις για το κλείσιμο βάσεών της και για την περικοπή έως 3.000 θέσεων εργασίας, που θα αφορούν κυρίως πιλότους και προσωπικό καμπίνας.

 

Travel

Ροή ειδήσεων

Share