Παρασκευή, 19 Απριλίου 2024

Έκτακτη τοποθέτηση από την Sky Express

Τι συνέβη;

19 Απριλίου 2020 12:06
Έκτακτη τοποθέτηση από την Sky Express
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Σε μια έκτακτη ανακοίνωση προχώρησε η Sky Express, αναφέροντας πως προσφέρει δωρεάν αεροπορικά εισιτήρια σε όλο το προσωπικό των Μονάδων Εντατικής Θεραπείας της χώρας.

Η ανακοίνωση:

"Αυτές τις μέρες που, ακολουθώντας πιστά τις οδηγίες των γιατρών και των επιστημόνων, μένουμε σπίτι μαζί με τα αγαπημένα μας πρόσωπα, κάποιοι άνθρωποι εργάζονται ανελλιπώς και με αυτοθυσία στις μονάδες εντατικής θεραπείας των νοσοκομείων όλης της χώρας.

Σε αυτούς τους ανθρώπους οφείλουμε ένα μεγάλο "ευχαριστώ." Η Sky Express, μαζί με αυτό το "ευχαριστώ" προσφέρει δωρεάν αεροπορικά εισιτήρια σε όλο το προσωπικό των ΜΕΘ, γιατρούς και νοσηλευτές, για από και προς τον προορισμό που θα επιλέξουν από τους 34 προορισμούς της σε όλη την Ελλάδα.

Είναι μεγάλη μας χαρά και το λιγότερο που μπορούμε να κάνουμε απέναντι σε εκείνους που μάχονται για να σώσουν ανθρώπινες ζωές." Μιας και αναφερθήκαμε σε αεροπορική εταιρεία, δείτε εδώ την κίνηση-ματ από την Emirates.

Sky Express: Τρομερή προσφορά

H Sky Express ανακοίνωσε μία νέα υπηρεσία που σας επιτρέπει να κάνετε μία δωρεάν αλλαγή στην πτήση σας!

Όπως αναφέρει η εταιρεία, από σήμερα μπορείτε να κοιμάστε ήσυχα όταν κάνετε κράτηση εισιτηρίου με τη Sky Express... διαβάστε περισσότερα σχετικά με την προσφορά της Sky Express στο Travelstyle.gr.

Έσκασε ανακοίνωση από την Aegean

Η Aegean με μια ανακοίνωση, είπε το δικό της "ευχαριστώ" στο προσωπικό των νοσοκομείων της χώρας με έναν ξεχωριστό τρόπο.

Όπως αναφέρει στην ανακοίνωσή της, το προσωπικό των νοσοκομείων αναφοράς βρίσκεται αδιάκοπα στην πρώτη γραμμή εδώ και καιρό. “Ελάτε να ενώσουμε τις δυνάμεις μας, να προσφέρουμε ακόμη περισσότερα και να πούμε μαζί ένα... Διαβάστε την ανακοίνωση της Aegean στο Travelstyle.gr

Προφητεία Ryanair: Έρχεται... "πόλεμος"

Η Ryanair προβλέπει και προετοιμάζεται για έναν “πόλεμο” τιμών στις αερομεταφορές, που η ίδια αναμένει να κερδίσει, μόλις αρθούν οι περιορισμοί πτήσεων λόγω κορωνοϊού κι οι επιβάτες αρχίσουν να επιστρέφουν στους τουριστικούς προορισμούς, δήλωσε στο Reuters ο διευθύνων σύμβουλος της αεροπορικής εταιρείας, Michael O’Leary.

Ο O’Leary, αγνοώντας τις προβλέψεις για μια αργή ανάκαμψη στον τομέα των αερομεταφορών, προέβλεψε... διαβάστε την συνέχεια στο Travelstyle.gr.

 

Travel

Ροή ειδήσεων

Share