Κυριακή, 12 Ιουλίου 2020

Τρομακτική εκτίμηση - "Τα διεθνή ταξίδια θα συνεχιστούν από το 2021..."

Έμφαση στον εγχώριο τουρισμό

14 Απριλίου 2020 12:50
Τρομακτική εκτίμηση -
Αρθρογράφος: ATHENSMAGAZINE TEAM
ATHENSMAGAZINE TEAM

ΣΥΝΤΑΚΤΙΚΗ ΟΜΑΔΑ

Follow us on Google News

Τρομακτική είναι η εκτίμηση της Κυβέρνησης της Αυστραλίας, η οποία ισχυρίζεται ότι τα διεθνή ταξίδια θα είναι δυνατά πολύ αργότερα από αυτό που νομίζαμε. Πολλοί Αυστραλοί αναρωτιούνται πότε θα αρθούν οι κανόνες κοινωνικής αποστασιοποίησης.

Είναι μια κατανοητή ανησυχία, δεδομένου ότι πολλοί έχουν κλειστεί στα σπίτια τους για πολλές εβδομάδες. Αν αναρωτιέστε αν αυτό το ταξίδι στο εξωτερικό που ελπίζατε να κάνετε στο τέλος του χρόνου επρόκειτο να συμβεί, ξανασκεφτείτε το. Προς το παρόν η Airbnb δίνει έναν εναλλακτικό online τρόπο για να ταξιδέψετε, εν μέσω της καραντίνας.

Η αυστραλιανή κυβέρνηση αποκάλυψε ότι τα διεθνή ταξίδια πιθανότατα δεν θα συνεχιστούν φέτος. Ο Ομοσπονδιακός Υπουργός Τουρισμού Σίμπερ Μπέρμιγχαμ δήλωσε στο ABC Breakfast για το αν μια υπερατλαντική εκδρομή στο Δεκέμβριο θα ήταν καλή ιδέα: «Δεν θα έδινα καμία εγγύηση ότι θα μπορούσατε να κάνετε αυτό το ταξίδι στο εξωτερικό το Δεκέμβριο».

Αντ 'αυτού, ο υπουργός λέει ότι οι Αυστραλοί θα πρέπει πρώτα να αρχίσουν να σκέφτονται για τα εσωτερικά ταξίδια. Αρκετά κράτη και εδάφη έχουν κλείσει τα σύνορά τους εξαιτίας του κορονοϊού και οι περισσότεροι άνθρωποι δεν επιτρέπεται να εγκαταλείψουν τα σπίτια τους εκτός αν είναι απαραίτητο.

Ωστόσο, από τη στιγμή που αυτοί οι περιορισμοί αρχίζουν να διευκολύνουν, ο κ. Μπέρμιγχαμ ενθαρρύνει τους ανθρώπους να μπουν στο αυτοκίνητο ή σε αεροπλάνο και να επισκεφθούν μερικά από τα καλύτερα διατηρημένα μυστικά της Αυστραλίας.

Πρόσθεσε: "Αυτή είναι μια περίοδος όπου, δυστυχώς, οι άνθρωποι δεν μπορούν να κάνουν διακοπές και δεν θα μπορέσουν να πάνε στο εξωτερικό για κάποιο χρονικό διάστημα.

"Μπορεί να υπάρχει ένα νωρίτερο χρονικό σημείο όπου γίνεται εφικτό να ξανασκεφτούμε τα εγχώρια ταξίδια. Δεν είμαστε ακόμα σε αυτό το σημείο, αλλά δεν σημαίνει ότι πρέπει να πάψουμε να ονειρευόμαστε.

 

Travel

Ροή ειδήσεων

Share