Πέμπτη, 25 Απριλίου 2024

Βόμβα από την Ryanair

Τι συνέβη;

9 Απριλίου 2020 12:02
Βόμβα από την Ryanair
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Η αεροπορική εταιρία Ryanair ανακοίνωσε -πριν από λίγο καιρό- πως από 24 Μαρτίου και μέχρι τον Ιούνιο αναστέλλονται όλα τα δρομολόγια.

Μετά την έκτακτη ανακοίνωση που έκανε, η χαμηλού κόστους αεροπορική, δεδομένων των συνθηκών, αποφάσισε πως θα τελούνται κανονικά μόνο πτήσεις που σκοπό έχουν τον "επαναπατρισμό" ανθρώπων, οι οποίοι εξαιτίας των μέτρων προστασίας έχουν αποκλειστεί μακριά από το σπίτι τους.

Τι αναφέρουν;

"Δεν αναμένουμε να γίνονται πτήσεις κατά τη διάρκεια του Απριλίου και του Μαΐου, αν κι αυτό εξαρτάται αποκλειστικά από τις οδηγίες της κυβέρνησης, εμείς σε κάθε περίπτωση συμμορφωνόμαστε με τις εκάστοτε εντολές", ανέφερε ο διευθύνων σύμβουλος της εταιρίας, Michael O' Leary.

Η εταιρία, σημειώνει, πως οι επιβάτες που είχαν κλείσει εισιτήρια, θα ενημερωθούν για την πολιτική ακυρώσεων που θα ακολουθήσει η αεροπορική εντός δύο εβδομάδων.

Έκτακτη ανακοίνωση από την Ryanair: Επεκτείνεται η απόφαση τους

Η Ryanair εξέδωσε έκτακτη ανακοίνωση στην οποία αναφέρει ότι επεκτείνει το πρόγραμμα των περιορισμένων πτήσεων που συνεχίζει να εκτελεί!

Όπως αναφέρει στην ανακοίνωση, πάνω από το 90% των αεροσκαφών της Ryanair έχουν καθηλωθεί για τις ερχόμενες εβδομάδες, λόγω των ταξιδιωτικών περιορισμών των ευρωπαϊκών κυβερνήσεων εξαιτίας της εξάπλωσης του κορονοϊού. Η εταιρεία δήλωσε ότι θα συμμορφώνονται με αυτούς τους περιορισμούς ανά... διαβάστε την συνέχεια στο Travelstyle.gr.

Ανακοίνωση σοκ από την Ryanair: "Μέχρι τα τέλη Απρίλιου δεν αναμένουμε να..."

Η Ryanair εξέδωσε ένα μήνυμα προς τους πελάτες της, όπου ενημερώνει για τις καταστάσεις που έχουν δημιουργηθεί λόγω κορωνοϊού.

Στο μήνυμα απαντάει και στο ερώτημα πολλών ταξιδιωτών για το πότε θα επαναφέρουν τις πτήσεις, απαντώντας ότι δεν αναμένουν να εκτελέσουν πτήσεις τον Απρίλιο και το Μάιο αυτή τη στιγμή, όπως επίσης δεν γνωρίζουν πόσο θα διαρκέσουν οι ταξιδιωτικές απαγορεύσεις… Διαβάστε την συνέχεια στο Travelstyle.gr.

TAGS
 

Travel

Ροή ειδήσεων

Share