Σάββατο, 16 Ιανουαρίου 2021

Έσκασε είδηση από την Ryanair

Τι συνέβη;

5 Απριλίου 2020 14:40
Έσκασε είδηση από την Ryanair
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Περιορισμένη επιβατική κίνηση αναμένει η Ryanair για το δίμηνο Απριλίου- Μαΐου, καθώς σε ολόκληρη την Ευρώπη υπάρχουν απαγορεύσεις πτήσεων λόγω της επιδημίας.

Η αεροπορική εταιρεία είδε τους αριθμούς των επιβατών της να μειώνονται σχεδόν κατά το ήμισυ τον Μάρτιο, μετά τα μέτρα, που ελήφθησαν στην Ιταλία και άλλες ευρωπαϊκές χώρες.

Ryanair ανακοινώσεις

Ο όμιλος Ryanair, ο οποίος περιλαμβάνει και την Lauda, μετέφερε μόλις 5,7 εκατομμύρια επιβάτες τον Μάρτιο, σημειώνοντας πτώση κατά 48% έναντι του Μαρτίου του 2019, όταν το 91% των θέσεων είχαν πουληθεί. Η Ryanair περιόρισε τη ζημιά τον Μάρτιο, καθώς αξιοποίησε 33.000 προγραμματισμένες πτήσεις για τον επαναπατρισμό επιβατών και για ιατρικούς σκοπούς από διάφορες κυβερνήσεις της ΕΕ. Μιας και αναφερθήκαμε σε αεροπορική εταιρεία, δείτε εδώ την ανακοίνωση-βόμβα από την Turkish Airlines.

Έκτακτη ανακοίνωση από την Ryanair: Επεκτείνεται η απόφαση τους

Η Ryanair εξέδωσε έκτακτη ανακοίνωση στην οποία αναφέρει ότι επεκτείνει το πρόγραμμα των περιορισμένων πτήσεων που συνεχίζει να εκτελεί!

Όπως αναφέρει στην ανακοίνωση, πάνω από το 90% των αεροσκαφών της Ryanair έχουν καθηλωθεί για τις ερχόμενες εβδομάδες, λόγω των ταξιδιωτικών περιορισμών των ευρωπαϊκών κυβερνήσεων εξαιτίας της εξάπλωσης του κορονοϊού. Η εταιρεία δήλωσε ότι θα συμμορφώνονται με αυτούς τους περιορισμούς ανά... διαβάστε την συνέχεια στο Travelstyle.gr.

Ανακοίνωση σοκ από την Ryanair: "Μέχρι τα τέλη Απρίλιου δεν αναμένουμε να..."

Η Ryanair εξέδωσε ένα μήνυμα προς τους πελάτες της, όπου ενημερώνει για τις καταστάσεις που έχουν δημιουργηθεί λόγω κορωνοϊού.

Στο μήνυμα απαντάει και στο ερώτημα πολλών ταξιδιωτών για το πότε θα επαναφέρουν τις πτήσεις, απαντώντας ότι δεν αναμένουν να εκτελέσουν πτήσεις τον Απρίλιο και το Μάιο αυτή τη στιγμή, όπως επίσης δεν γνωρίζουν πόσο θα διαρκέσουν οι ταξιδιωτικές απαγορεύσεις… Διαβάστε την συνέχεια στο Travelstyle.gr.

TAGS
 

Travel

Ροή ειδήσεων

Share