Τετάρτη, 24 Απριλίου 2024

Είδηση σοκ για την Ryanair: Τραγική εξέλιξη!

Τι συνέβη;

4 Μαρτίου 2020 09:50
Είδηση σοκ για την Ryanair: Τραγική εξέλιξη!

Δεν γινόταν να μην επηρεάσει και την Ryanair η... εξάπλωση του κορωνοϊού, αφού έχει σημειωθεί μεγάλη πτώση στις κρατήσεις!

Η Ryanair αναμένει ότι οι κρατήσεις Απριλίου και Μαϊου θα υποχωρήσουν κατά 10% λόγω του ξεσπάσματος του κορωνοϊού, επιφέροντας «σημαντικό χτύπημα» στα εταιρικά κέρδη, δήλωσε την Τρίτη ο CEO της αεροπορικής εταιρείας Μάικλ Ο’Λίρι.

Ωστόσο, ο ίδιος υποστήριξε ότι η κατάσταση θα έχει σταθεροποιηθεί ως το καλοκαίρι.

«Αυτή τη στιγμή αναμένουμε μια πτώση 10% στις κρατήσεις ως τον Απρίλιο και ίσως τον Μάιο. Μπορεί να έχουμε 2 εκατομμύρια λιγότερους πελάτες για την περίοδο αυτή» ανέφερε ο κ. Ο’Λίρι στο Reuters.

Η ιρλανδική αεροπορική εταιρεία, η μεγαλύτερη αεροπορική χαμηλού κόστους στην Ευρώπη, ανακοίνωσε τη Δευτέρα ότι θα μειώσει τα δρομολόγια προς και από την Ιταλία κατά 25% για τρεις εβδομάδες.

Aegean - Ryanair: Αλλαγές σε πτήσεις και εισιτήρια! Έκτακτη ανακοίνωση για τον κορωνοϊό

Η Ryanair και η Aegean εξέδωσαν έκτακτες ανακοινώσεις για τον κορονοϊό. Ποιες αλλαγές θα υπάρξουν σε πτήσεις και εισιτήρια;

Είναι γνωστό ότι στην Ιταλία υπάρχει μεγάλη αύξηση στα κρούσματα του νέου κορονοϊού και αυτό επηρεάζει το πρόγραμμα πολλών ταξιδιωτών. Ποια η θέση της Ryanair και της Aegean σε αυτό το γεγονός; Διαβάστε τις αλλαγές σε Aegean και Ryanair στο Travelstyle.gr!

 

Travel

Ροή ειδήσεων

Share