Πέμπτη, 25 Απριλίου 2024

Βόμβα στην αγορά με την Ryanair: Η απίθανη είδηση!

Τρομερό!

13 Ιανουαρίου 2020 08:54
Βόμβα στην αγορά με την Ryanair: Η απίθανη είδηση!

Ενισχύει το ετήσιο guidance η Ryanair για το έτος χρήσης 2020, με στήριξη από την ισχυρή περίοδο των Χριστουγέννων. Η αυστριακή θυγατρική της ωστόσο, Laudamotion, συνεχίζει να υποαποδίδει, ενώ οι απώλειές της αναμένεται να διευρυνθούν.Την ίδια ώρα που ανακοίνωσε νέα προσφορά με 8.99 ευρώ!

Οπως μεταδίδει το MarketWatch, η αεροπορική εταιρεία χαμηλού κόστους αναμένει τα κέρδη μετά φόρων για τη χρονιά που ολοκληρώνεται στις 31 Μαρτίου να κυμανθούν μεταξύ 950 εκατ. και 1,05 δισ. ευρώ.

Το προηγούμενο guidance έκανε λόγο για 800 εκατ. με 900 εκατ. Η εταιρεία ανακοίνωσε επίσης ότι οι κρατήσεις για το διάστημα Ιανουαρίου-Απριλίου κινούνται 1% υψηλότερα σε σύγκριση με το αντίστοιχο περσινό διάστημα, καθώς και ότι πιστεύει πως αυτό θα οδηγήσει σε καλύτερους από τους αναμενόμενους ναύλους, κατά το τέταρτο τρίμηνο.

Η αεροπορική αναμένει πως η επιβατική κίνηση θα αυξηθεί στα 154 εκατ. από 153 εκατ. που ανέμενε προηγουμένως.

Η Laudamotion εξακολουθεί να υποαποδίδει και αναμένεται να μεταφέρει 6,5 εκατ. επιβάτες το έτος χρήσης 2020. Ο μέσος όρος των ναύλων αναμένεται να είναι 15 εκατ. ευρώ χαμηλότερος. Ως αποτέλεσμα θα διευρυνθούν οι καθαρές ζημιές της.

H μετοχή της κερδίζει πάνω από 8%.

Σούπερ προσφορά από την Ryanair!

Ακόμα μία τρομερή προσφορά έβγαλε η Ryanair! Οι ταξιδιώτες έχουν την δυνατότητα να κλείσουν το επόμενο ταξίδι τους!

Στα ίδια πλαίσια συνεχίζει, η χαμηλού κόστους, αεροπορική εταιρεία που δίνει πολύ φθηνά εισιτήρια για να προγραμματίσετε το επόμενο ταξίδι σας.

Η προσφορά ισχύει για... Διαβάστε περισσότερα για την προσφορά στο Travelstyle.gr!

Τεράστια προσφορά από την Ryanair! Εισιτήρια σε τιμές σοκ!

Συνέχεια προσφορών για τη Ryanair που υποδέχεται το 2020 με εισιτήρια που σας στέλνουν σε πολλούς προορισμούς του εξωτερικού από…9,99€!

Επίσης, μην χάσετε την φαντασμαγορική υποδοχή της νέας δεκαετίας στο Κέντρο Πολιτισμού Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος!

Ταξιδέψτε από την Αθήνα στην Σόφια με λιγότερα από... Διαβάστε περισσότερα στο travelstyle.gr!

 

Travel

Ροή ειδήσεων

Share