Παρασκευή, 19 Απριλίου 2024

Κίνηση βόμβα στην αγορά από την Aegean!

Ραγδαίες εξελίξεις!

5 Ιανουαρίου 2020 17:47
Κίνηση βόμβα στην αγορά από την Aegean!

Μεγάλη κίνηση στην αγορά σκέφτεται η Aegean, η οποία φέρεται να εξετάζει την εξαγορά μεγάλης αεροπορικής εταιρείας, οπως πρώτο σας ενημέρωσε το Athensmagazine.gr!

Συγκεκριμένα η συμμετοχή της στο στάδιο υποβολής ενδεικτικής, μη-δεσμευτικής, προσφοράς για την ιδιωτικοποίηση της Croatia Airlines επιβεβαιώνει, με ανακοίνωσή της, η Aegean, τονίζοντας ότι η εν λόγω διαδικασία δεν συμπεριλαμβάνει δεσμεύσεις. "Οποιαδήποτε σημαντική απόφαση σχετικά με την πιθανή συμμετοχή ή μη της Aegean στο επόμενο στάδιο θα παρθεί τους επόμενους μήνες, κατόπιν της παροχής πληροφόρησης και της διεξαγωγής συζητήσεων, σύμφωνα με τη διαδικασία που θα ορίσει η Δημοκρατία της Κροατίας" επισημαίνει η εταιρεία στην ανακοίνωσή της.

Υπενθυμίζεται ότι, η Aegean είχε ενδιαφερθεί για την κροατική εταιρεία και το 2015, και μάλιστα είχε προκριθεί στο δεύτερο στάδιο των διαπραγματεύσεων υπό την ηγεσία του IFC, ωστόσο ο διαγωνισμός δεν είχε προχωρήσει τότε λόγω της αλλαγής κυβέρνησης στην Κροατία. Εκτός από την Αegean Αirlines, μη δεσμευτικό ενδιαφέρον κατέθεσε και η ισπανική Air Nostrum.

Ο ελληνικός αερομεταφορέας έχει επεκτείνει το δίκτυό του στην Κροατία τα προηγούμενα χρόνια συνδέοντας την Αθήνα με το Ζάγκρεμπ για το μεγαλύτερο μέρος του έτους, ενώ τα δρομολόγιά του προς το Ντουμπρόβνικ διατηρήθηκαν φέτος και για το μεγαλύτερο μέρος της χειμερινής περιόδου. Προσφέρει επίσης εποχικά δρομολόγια προς το Σπλιτ.

Δείτε ένα εταιρικό βίντεο με την ιστορία της Croatia airLines για την όποια ενδιαφέρεται η Aegean

Τρελή προσφορά από την Ryanair!

Η Ryanair συνεχίζει να δίνει χαμηλές τιμές για τους ταξιδιώτες!

Με μία μοναδική προσφορά έχουν την ευκαιρία να επωφεληθούν οι ταξιδιώτες, καθότι η Ryanair έχει εισιτήρια σε τέλεια τιμή!

Η μεγάλη προσφορά της αεροπορικής έχει... Διαβάστε περισσότερα στο Travelstyle.gr.

Απίστευτη είδηση από την Ryanair! Το νέο δρομολόγιο που δεν πάει το... μυαλό σας!

Η χαμηλού κόστους εταιρεία αναμένεται να συνδέσει αεροπορικώς την Ελλάδα με την Αρμενία με δύο δρομολόγια από Θεσσαλονίκη και από Αθήνα.

Την αεροπορική σύνδεση της Ελλάδας με την Αρμενία ανακοίνωσε σήμερα η χαμηλού κόστους αεροπορική εταιρεία Ryanair, με δύο δρομολόγια που αναμένεται να ξεκινήσει από το ερχόμενο καλοκαίρι, ενώ με την ευκαιρία να σας παρουσιάσουμε και τη νέα απίστευτη προσφορά της Ryanair για πόλεις του εξωτερικού!

Πρόκειται για τις πτήσεις από Αθήνα προς Γκιουμρί και από Θεσσαλονίκη προς την πρωτεύουσα της χώρας Ερεβάν, οι οποίες και στα δύο δρομολόγια θα πραγματοποιούνται δύο φορές την εβδομάδα.

Με αφορμή την έναρξη των νέων αεροπoρικών γραμμών η Ryanair προσφέρει έκπτωση στα εισιτήρια για όλους τους προορισμούς που θα ξεκινούν μόλις από 29.99 ευρώ για πτήσεις από Μάιο έως Αύγουστο. Για την έκπτωση οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να κλείσουν εισιτήρια έως την Κυριακή 5 Ιανουαρίου.

«Η Rynair βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει τον νέο της προορισμό για τους Έλληνες επιβάτες με δύο νέα δρομολόγια από την Αθήνα στο Γκιουμρί και από τη Θεσσαλονίκη στο Ερεβάν και οι δύο με δύο πτήσεις εβδομαδιαίως αρχίζοντας από τον Μάιο του 2020, ως μέρος του καλοκαιρινού μας προγράμματος το 2020. Τα 149 δρομολόγια της Ryanair για το καλοκαίρι του 2020 θα μεταφέρουν 6,6 εκατ. επιβάτες και θα υποστηρίξουν 4.950 θέσεις εργασίας στα 13 ελληνικά αεροδρόμια», επισήμανε η διευθύντρια πωλήσεων και μάρκετιγκ της Rynair Κιάρα Ραβάρα.

Τρομερή προσφορά Ryanair: Σε ποιες ευρωπαϊκές χώρες σε στέλνει με μόλις 20,20 ευρώ;

Νέα απίθανη προσφορά της Ryanair που πρέπει να τρέξετε να προλάβετε! Η Ryanair εορτάζει την έλευση του νέου έτους και προσφέρει εισιτήρια από Αθήνα και Θεσσαλονίκη προς συγκεκριμένους προορισμούς (Φραγκφούρτη, Ρώμη, Μιλάνο, Βαρσοβία, Αϊντχόφεν, Λονδίνο, Τελ Αβίβ), με τιμές από 20,20 ευρώ.

Mια ακόμα προσφορά από αυτές που σας έχουν συγκλονίσει!

Δείτε τις προσφορές που ανακοίνωσε η Ryanair στο Athensmagazine.gr:

Τρελάθηκε η Ryanair: Υποδέχεται τη νέα δεκαετία με προσφορά σοκ!

Η Ryanair «τρελάθηκε» υποδέχεται τη νέα δεκαετία με νέα μοναδική προσφορά και να δώσει την ευκαιρία στους ταξιδιώτες για να κανονίσουν το επόμενο ταξίδι τους.

Σε συνέχεια τις πολιτικής της η χαμηλού κόστους... διαβάστε την συνέχεια στο Travelstyle.gr.

TAGS
 

Travel

Ροή ειδήσεων

Share